Piloteer – o aplicatie recomandata de Apple si disponibila la reducere

Piloteer a fost promovata drept aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad de catre compania Apple in App Store pentru utilizatorii din lumea intreaga la inceputul acestui an, iar acum cei de la Apple o recomanda din nou in cadrul unei categorii de aplicatii grozave dezvoltate de catre dezvoltatori independenti.

In Piloteer veti avea posibilitatea de a controla un inventator care a descoperit o metoda de a crea un jetpack cu ajutorul caruia poate zbura prin lumea virtuala creata de catre dezvoltatori, el fiind hotarat sa schimbe parerea lumii in legatura cu acest tip de dispozitive.

“IN PILOTEER, A WHIMSICAL AND SERENELY CHALLENGING PHYSICS-BASED GAME ABOUT LEARNING TO FLY, A RENOWNED INVENTOR IS DETERMINED TO OVERCOME THE STIGMA ASSOCIATED WITH FLYING A JETPACK AND CONVINCE THE WORLD THAT JETPACKS SHOULD BE REVERED BY ALL. BLENDING ELEMENTS OF BOTH PHYSICS AND TRICK-BASED GAMES, PLAYERS WILL NEED TO MANEUVER THEIR STATE-OF-THE-ART JETPACK THROUGH THE SKIES WHILE COMPLETING A MYRIAD OF INCREASINGLY DIFFICULT MISSIONS TO CHANGE PUBLIC PERCEPTIONS.”

Conform dezvoltatorilor, in Piloteer utilizatorii vor trebui sa manevreze acest jetpack prin niveluri complexe care au o multitudine de elemente grafice special pozitionate pentru a ingreuna avansarea, asa ca va trebui sa fiti extrem de agili pentru a tine inventatorul in viata.

Piloteer are disponibil un modul de cariera in care puteti avansa in joc si va trebui sa parcurgeti nu mai putin de 60 de misiuni pentru a ajunge la finalul lumii virtuale, asa ca veti avea parte de o experienta extrem de interesanta dupa instalarea sa in terminalele voastre.

“PLAYERS WILL FIND THEMSELVES IMMERSED IN A WHOLLY INTEGRATED PHYSICS SIMULATION, MAKING THE BEAUTIFUL WORLD AROUND THEM FEEL DYNAMIC, UNPREDICTABLE, AND ALIVE. RIDICULOUS FAILURE IS IMMINENT IN PILOTEER, MAKING THE ACCOMPLISHMENTS ALONG THE WAY FEEL ALL THE MORE REWARDING. PUT ON YOUR JETPACK AND TAKE TO THE SKIES!”

Piloteer este disponibil pentru descarcare la pret redus, in format universal, din App Store urmand acest link.