iPhone 7 jet black – cum se zgarie dupa o luna

Daca ai un iPhone 7 jet black, negru lucios, atunci probabil esti interesat sa afli cat de tare se zgarie carcasa sa dupa o luna de folosire far carcasa. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata carcasa unui iPhone 7 Plus jet black folosit timp de o luna, aparent, fara carcasa, el neavand chiar atat de multe zgarieturi precum m-as fi asteptat.

Persoana care l-a folosit sustine ca a avut grija unde l-a plasat in timpul lunii de utilizare, asa ca acest aspect conteaza foarte mult, dar nu va va feri de probleme. Probabil v-ati obisnuit deja cu faptul ca aceasta vopsea jet black pentru carcasa iPhone 7 Plus se zgarie mult mai usor decat restul, dar aspectul sau elegant merita oare investitia ?

Ei bine daca aveti grija de carcasa, investitia merita, insa daca folositi dispozitivul fara protectie, atunci el se va zgaria usor si va arata foarte urat, dupa cum puteti vedea deja.

17 COMENTARII

  1. Deci, cum spuneam, acest telefon nu își merita prețul ma refer ca iPhone 7, dacă este sa i-au in discuție acest model jet black, este și mai nasol !!!

  2. Daca-l folosesti normal si cu ceva grija exact cum spune si in video e ok. Folosesc si eu unul de aproape o luna si arata decent. Are zgarieturi fine de utilizare si este adevarat ca s-a zgariat mai rau pe margini din cauza buzunarelor.

  3. Nu stiu care va primi mai repede, sunt multi oameni cu comenzi la ambii pentru jet black care nu au primit nimic. Hissgate-ul tine de noroc, o sa intreb daca se schimba la Apple.

  4. In ceea ce priveste garantia, Orange are propriul service autorizat Apple. eMAG le trimite la depanero, care le trimite mai apoi la cele cateva service-uri autorizate Apple.
    Chiar daca e negru simplu, situatia e aceeasi.

  5. Mulțumesc de ajutor.
    După ce vorbești de replacement pt hissing, ai putea face un articol separat?
    Cu siguranța sunt mulți care ar vrea sa știe

  6. I-am raspuns dimineata primului comment. Cum ca nu il obliga cineva sa cumpere si “dupa cum spunea” ca nu este necesar sa ne tot repete ce crede el!