Plants vs. Zombies™ Heroes este cea mai buna aplicatie a saptamanii

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in AppStore in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Plants vs. Zombies™ Heroes este cea mai buna aplicatie a saptamanii aleasa de catre compania Apple pentru promovare in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Vorbim despre un nou joc din seria Plants vs. Zombies™ lansat pe diverse platforme de-a lungul anilor, ea fiind extrem de iubita de catre utilizatori, cu sute de milioane de descarcari.

Conform creatorilor Plants vs. Zombies™ Heroes, in joc va trebui sa ne construim o echipa de eroi si sa colectionam o serie de carti de joc pentur a castiva fiecare lupta. Spre deosebire de celelalte jocuri din serie, in acesta avem posibilitatea de a juca fie ca si plante sau zombies, deci avem posibilitatea de a alege exact stilul de joc pe care ni-l dorim.

Build your team of heroes in this courageous collectible card game. Embark on a journey to discover new characters and confront mighty opponents along the way. And, for the first time ever on mobile, play as either plants or zombies. It’s the lawn of a new battle!

 Discover 20 unique plant and zombie heroes, unlock their lawn-inspiring super powers, and choose your favorites based on their signature styles and abilities.

In Plants vs. Zombies™ Heroes vom avea posibilitatea de a controla nu mai putin de 20 de eroi unici din lumea virtuala a jocului, deci vom avea parte de o experienta extrem de interesanta. Plants vs. Zombies™ are desigur si un modul multiplayer implementat de catre creatorii sai, astfel ca ne putem bucura de posibilitatea de a concura online si cu jucatori din alte tari.

Plants vs. Zombies™ este disponibil pentru descarcare gratuita din App Store urmand acest link.