Cablul magnetic detasabil pentru iPhone

Daca v-ati saturat sa tot introduceti si sa scoateti cablul de incarcare al iPhone-ului vostru de fiecare data cand aveti nevoie de putina energie, ei bine am o solutie pentru voi. Vorbesc despre un cablu Lightning magnetic pentru iPhone disponibil la reducere in aceasta pagina, el usurandu-va cu mult viata si folosirea iDevice-urilor celor de la Apple.

Functionand intr-un mod oarecum similar cu cel al unui conector Magsafe pentru Mac, acest cablu poate fi atasat si detasat de iPhone sau iPad in doar cateva secunde. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti acel conector Lightning in portul temrinalelor voastre, el ramanand acolo permanent pe durata de folosire.

Dupa aceea, de fiecare data cand doriti sa va incarcati terminalul, sau sa transferati date, tot ce trebuie sa faceti este sa apropiati conectorul cablului de cel ramas in portul Lightning al iPhone sau iPad. In acel moment se va face interconectarea cu iDevice-ul vostru si va incepe incarcarea sau transferul de date.

Atasarea si detasarea cablului se face mult mai rapid si mai usor decat introducerea cablului normal, totul facand folosirea sa extrem de placuta. Cablul il gasiti in aceasta pagina, el fiind disponibil acum la reducere fata de pretul normal si il puteti folosi cu orice fel de iPhone, iPad sau iPod Touch care are port Lightning.

UPDATE: Avand in vedere ca modelul de cablu despre care v-am vorbit in articol nu mai este in stoc, aveti alternativa de a-l cumpara pe cel din aceasta pagina.

cablu-lightning-magnetic-iphone