iOS 10.1 este mai rapid decat iOS 10.0.2

iOS 10.1 este mai rapid decat iOS 10.0.2 in primele teste de performanta, Apple reusind sa ne ofere o experienta mai buna pentru folosirea sa.

iOS 10.1 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple si spre surprinderea multora, aceasta versiune a sistemului de oeprare este mai rapid decat iOS 10.0.2. Acest lucru este foarte clar dezvaluit de catre clipurile video comparative de mai jos, ele aratandu-ne ca vom avea parte de o experienta mai buna de folosire a iDevice-urilor.

iOS 10.1 este mai rapid decat iOS 10.0.2 in cam tot ceea ce fac utilizatorii cu propriile dispozitive, indiferent ca sunt cele vechi, sau cele noi. Diferentele sunt mai mari in cazul iPhone 5 decat in cazul terminalelor mai noi, iar acest lucru este normal din moment ce iPhone 5 are cativa ani de disponibilitate pe pietele globale.

In perioada de testare beta a iOS 10.1 am vazut ca performantele au fost reduse de catre compania Apple in comparatie cu versiunile anterioare ale iOS 10, insa lucrurile s-au schimbat in versiunea finala. Compania Apple a reusit sa imbunatateasca performantele inclusiv pentru iPhone 5, iar acest lucru este imbucurator pentru toata lumea.

Teoretic, ar trebui sa observati aceasta crestere a performantelor in iOS 10.1 vs iOS 10.0.2, insa doar pe terminalele cele mai vechi vandute de catre americani. Pe terminalele noi nu veti vedea o diferenta la fel de mare in performante, asa ca nu va asteptati sa vedeti ceva dramatic dupa actualizare.