De ce nu apare update la iOS 10.1

Daca in urma lansarii iOS 10.1 va intrebati de ce nu va apare actualizarea in terminalele voastre, ei bine exista o explicatie foarte simpla. Versiunea finala a iOS 10.1 este exact versiunea beta/public beta 5 lansata saptamana trecuta de catre americani, deci nu are ce sa va apara in aplicatia Settings, Configurari, pentru instalare.

iOS 10.1 public are build-ul 14B72c, adica exact acelasi precum versiunile beta/public beta 5 disponibile de mai bine de o saptamana pentru noi. In aceasta idee, nu aveti ce sa instalati nou in terminalele voastre din moment ce voi aveti deja instalata versiunea finala, chiar daca ea are denumirea beta/public beta in dispozitive.

Din moment ce ambele versiuni au exact acelasi build, compania Apple nu a facut vreo modificare pentru software-ul oferit utilizatorilor din lumea intreaga, asa ca nu pierdeti nimi. Daca aveti un build beta/public beta 4 sau mai vechi si nu va apare actualizarea, atunci trebuie sa stergeti profilul public beta din terminalele voastre si sa reporniti dispozitivele.

ios-10-1-nu-apare-update

11 COMENTARII

  1. Deja am găsit un bug ! In momentul un care vorbesc la tel cu o persoana și mai pun una in conferința, butonul pentru lipirea convorbirii rămâne blocat și nu mai Răspunde, astfel nemaiputând Adauga încă o convorbire !! Fuck

  2. @zaone: te rog sa modifici articolul anterior cu privire la ios 10.1, pentru ca si daca stergi profilul de beta sau dezvoltator upate-ul nu apare, deoarece are versiunea finala, cel putin pentri i7 care avea un update suplimentar fata de celelalte idevice-uri.

  3. Da, și am mai pățit sa mi se blocheze ecranul (se închidea) in timpul unor conferințe cu 3 persoane și nu își revenea pana ce nu închideam apelul !

  4. Confirm faptul ca i7 cu beta5 pentru dezvoltatori este versiunea finala. Deci update-ul de aseara este pentru terminalele pana la 6s care au avut sau nu profil de beta sau beta public.

  5. Chestia cu ecranul blocat pe inchis in timpul conferințelor am pățit-o și pe pe iOS 10.0.2 ! Și chiar acum am pățit chestia asta, de menționat ca vorbesc pe casca cu bluetooth nu pe telefon :!