iOS 10.1 este aproape la fel de rapid ca iOS 9.3.5

iOS 10.1 este aproape la fel de rapid ca iOS 9.3.5, performantele fiind surprinzatoare pentru cele doua versiuni ale iOS.

iOS 10.1 este aproape la fel de rapid ca iOS 9.3.5 in doua noi teste de performanta care au fost publicate in cursul zilei de ieri, ele aratandu-ne ca Apple totusi face si ceva bun. Diferentele in performanta intre cele doua sisteme de operare sunt foarte mici sau chiar inexistente in foarte multe situatii de utilizare a dispozitivelor.

Ca sa fiu sincer, sunt surprins sa vad cat de mica este diferenta in performante intre iOS 9.3.5 si iOS 10.1 pe iPhone 5S, sau chiar iPhone 6S. Cei de la Apple au reusit sa optimizeze atat de bine noua versiune a sistemului de operare incat efectuarea actualizarii nu pare sa afecteze in vreun fel experienta utilizatorului final al produsului.

Desi pe aceste doua terminale, iOS 9.3.5 si iOS 10.1 au performante foarte apropiate, lucrurile ar putea fi diferite pe terminalele iPhone 5. Acele modele de iPhone sunt vechi si au hardware cu putere de procesare mai mica decat cel implementat in iPhone 5S sau iPhone 6S, asa ca in cazul lor performantele finale vor fi destul de diferite.

In ciuda acestui lucru, incepand cu iPhone 5S, diferenta in performante intre iOS 9.3.5 si iOS 10.1 este practic inexistenta. Voi ce experienta ati avut cu cele doua versiuni ale sistemului de operare.