iPhone 7 – cum montezi un logo iluminat (VIDEO)

Acum poti monta un logo iluminat pe iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, iar acest clip video te ajuta sa faci intreaga procedura.

Daca ai un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus si doresti neaparat sa il faci sa iasa in evidenta in fata terminalelor prietenilor, atunci cu siguranta ai nevoie de un logo iluminat pentru el. In clipul video de mai jos vei vedea cum se monteaza un logo iluminat pe un iPhone 7 Plus jet black, procedura fiind similara pentru orice fel de alt iPhone 7 al companiei Apple.

Avand in vedere ca logo-urile au exact aceeasi dimensiune indiferent de modelul de iPhone al companiei Apple, puteti monta acest logo iluminat pe orice iPhone 7 sau iPhone 7 Plus. Inainte de a va gandi la asa ceva, trebuie sa stiti ca montarea implica pierderea garantiei in mod automat, dar si distrugerea modificarilor care fac dispozitivul rezistent la apa.

Daca sunteti ok cu toate acestea, atunci trebuie sa stiti si ca modificarea poate fi facuta doar daca aveti ceva cunostinte privind repararea unui iPhone 7. In caz contrar va fi nevoie sa vizitati un service GSM si sa cereti montarea acestui logo iluminat, deoarece procedura in sine nu este simpla si riscati sa va stricati dispozitivul daca il desfaceti singuri.

Logo-uri iluminate de acest gen gasiti pe website-uri precum aliexpress sau alibaba, preturile nefiind chiar atat de mari, insa trebuie sa luati in calcul inclusiv riscurile. Deci, ce parere aveti despre acest logo iluminat pe iPhone 7 jet black ?