Noul MacBook Pro porneste singur cand deschizi capacul

Desi Apple a lasat noul MacBook Pro fara logo iluminat si fara sunetul de pornire, compania americana a implementat totusi ceva noi pentru clientii din lumea intreaga. Mai exact, acum noul MacBook Pro porneste singur in momentul in care utilizatorii deschid capacul, aceasta schimbare fiind extrem de laudata de catre toti utilizatorii globali.

In momentul in care capacul noului MacBook Pro este deschis, laptop-ul porneste singur si incarca sistemul de operare fara ca utilizatorul sa mai apese vreun buton. In cazul vechiului model era necesara apasarea butonului Power pentru ca sistemul de operare sa fie incarcat, dar asta numai daca el era complet inchis de catre utilizator.

Vechile modele ale MacBook Pro porneau singure daca laptop-ul era in sleep mode si utilizatorul deschidea capacul, insa acum el porneste singur indiferent de starea in care a fost lasat. Compania Apple nu a promovat aceasta noua functie a laptop-urilor sale, insa avand in vedere ceea ce a scos din produse, aduagarea acestei functii este extrem de benefica.

Noul MacBook Pro are un SSD extrem de rapid si chiar daca laptop-ul este complet inchis, el porneste extrem de repede, asa ca diferenta fata de folosirea modului sleep este mica. Aceasta schimbare este disponibila pentru toate modelele MacBook Pro, indiferent daca au Touch ID si Touch Bar integrate, asa ca toata lumea se bucura de asta.

macbook-pro-pornire-singur