Prima Pagina Samsung Galaxy S8 va fi mai mare pentru a atrage clientii Galaxy Note...

Galaxy S8 va fi mai mare pentru a atrage clientii Galaxy Note 7

Galaxy S8 urmeaza sa aiba ecranul de diagonala mai mare decat se astepta multa lume, iar asta deoarece Samsung vrea sa recastige o parte dintre clientii Galaxy Note 7. Conform unui zvon aparut in cursul acestei zile, compania Samsung ar intentiona sa lanseze Galaxy S8 cu ecrane care au diagonale de 5.7 inch si respectiv 6.2 inch, neobisnuit de mari.

Seria Galaxy S7 are ecrane de 5.1 inch si 5.5 inch, adica normale, insa pentru Galaxy S8 cei de la Samsung vorb sa faca ceva cu adevarat extravagant si poate stupid. Crescand diagonala atat de mult, Samsung va creste inevitabil si dimensiunile terminalelor, poate cu mult prea mult fata de ceea ce isi doresc acum consumatorii de la aceste produse.

Da, Samsung ar putea lansa Galaxy S8 cu ecran care se intinde  de la o margine la alta a carcasei, insa chiar si asa, modelul cu ecran de 5.7 inch va fi mai mare decat actualul Galaxy S7 si nu cu putin. In cazul modelului cu ecran de 6.2 inch, vorbim despre o diferenta foarte mare fata de S7 Edge si apropierea de tabletele cu ecrane de 7 inch.

Cei care ofera acest zvon sustin ca o crestere atat de mare a diagonalelor ecranelor ar fi posibila fara a creste dimensiunile carcasei, insa acest lucru pare destul de improbabil. Daca situatia va fi totusi asta, atunci vom vorbi despre un format destul de ciudat pentru un smartphone, cu o latime neobisnuit de mare pentru ecran, iar unii ar putea fi nemultumiti de asta.

“According to The Bell, the S8 will be launched in two models with 5.7-inch and 6.2-inch screens, respectively. Despite no change in the phone size, a bezel-less design will remove the home button on the bottom, allowing more space for an immersive viewing.”

Voi ce parere aveti despre aceasta strategie a Samsung ?

 • Viorel Predatorul

  Dimensiunile carcasei sunt mai importante cand vorbim de cât de stupide sunt dimensiunile smartphone-urilor.
  Dacă S8 va avea dimensiuni mai mici decât iPhone 7, dar stupid va mai fi?

 • Fosocle

  Xiaomi Mi mix are ecran de 6.4″ pe un telefon de dimensiunea lui iphone 7 plus.

 • Srb Srb

  S8 de 6.2″ este imposibil sa fie mai mic ca iphone 7 de 4.7″ poate te refereai la ip plus

 • Srb Srb

  te rugam abtine-te

 • terrymada

  Il face cu ecran fata-verso:)))

 • sultanu’ dragostei

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 • Srb Srb

  esti cacacios?

 • cosmin

  Hai samsugui !

 • As vrea sa vad unde s-a laudat Srb cu asta. merci.

 • V.P

  Corect !

 • Viorel Predatorul

  Aş putea să caut pin comentarii, dar mi-ar lua foarte mult timp. A scris multe comentarii cum că ați testat împreună nu știu ce model de smartphone, ba că l-ai sfătuit tu în privat să nu afișeze factura iMacului ăla de 3500 euro pentru că ar fi făcut publice date private, etc.
  Nu a spus mot-a-mot “sunt prieten cu zaone”, dar asta se înțelege din comentariile astea. Colac peste pupăză, Srb Srb beneficiază de o anumită clemență din partea ta, ceea ce întărește ideea că sunteți prieteni. Foarte bine dacă este așa 🙂 Eu doar am dat o explicație, nu am acuzat pe nimeni de nimic.
  Dacă te-am ofensat cu ceva, spune și îmi retrag comentariul cu scuzele de rigoare.

 • Nu suntem prieteni, iar de toleranta beneficiaza cam toata lumea, inclusiv tu. Stii prea bine ca si tu mai ai unele comentarii taioase si totusi raman.

 • Viorel Predatorul

  Așa este: și eu mai sar pârleazul și îmi tolerezi comentariile, fapt pentru care îți mulțumesc. Cu toate astea, cred că este o diferență absolut enormă între comentariile mele și cele Serebiste, în sensul că eu provoc pozitiv la discuții, în timp ce el dimpotrivă. Lumea-n se plânge de atitudinea lui provocatoare, nu de a mea. Comentariile mele sunt tăioase atunci când sunt provocat, altfel nu.

  Pe idevice.ro suntem la tine acasă, și tu ești cel care face regulile de discuții, nu noi cititorii. Cred totuși că este bine să fii tolerant cu ceea ce scriem noi, pentru că dacă am fi prea academici, prea politicoși, discuțiile ar fi extrem de plictisitoare 🙂 Fără Srb (în mod special), fără mine, V.P, George, amfetamin, iTu și alții, cred că site-ul tău ar fi mai lipsit de farmec 🙂
  Chiar dacă nu ești de acord cu ceea ce scriu eu, ai parte de aprecierea mea, iar ca dovadă, revin aici să îți citesc articolele.
  Mi-ar plăcea să ne vedem cu toții la o bere într-o zi, și sunt sigur că atmosfera ar fi mult mai bună!