Galaxy S8 va fi mai mare pentru a atrage clientii Galaxy Note 7

Galaxy S8 urmeaza sa aiba ecranul de diagonala mai mare decat se astepta multa lume, iar asta deoarece Samsung vrea sa recastige o parte dintre clientii Galaxy Note 7. Conform unui zvon aparut in cursul acestei zile, compania Samsung ar intentiona sa lanseze Galaxy S8 cu ecrane care au diagonale de 5.7 inch si respectiv 6.2 inch, neobisnuit de mari.

Seria Galaxy S7 are ecrane de 5.1 inch si 5.5 inch, adica normale, insa pentru Galaxy S8 cei de la Samsung vorb sa faca ceva cu adevarat extravagant si poate stupid. Crescand diagonala atat de mult, Samsung va creste inevitabil si dimensiunile terminalelor, poate cu mult prea mult fata de ceea ce isi doresc acum consumatorii de la aceste produse.

Da, Samsung ar putea lansa Galaxy S8 cu ecran care se intinde  de la o margine la alta a carcasei, insa chiar si asa, modelul cu ecran de 5.7 inch va fi mai mare decat actualul Galaxy S7 si nu cu putin. In cazul modelului cu ecran de 6.2 inch, vorbim despre o diferenta foarte mare fata de S7 Edge si apropierea de tabletele cu ecrane de 7 inch.

Cei care ofera acest zvon sustin ca o crestere atat de mare a diagonalelor ecranelor ar fi posibila fara a creste dimensiunile carcasei, insa acest lucru pare destul de improbabil. Daca situatia va fi totusi asta, atunci vom vorbi despre un format destul de ciudat pentru un smartphone, cu o latime neobisnuit de mare pentru ecran, iar unii ar putea fi nemultumiti de asta.

“According to The Bell, the S8 will be launched in two models with 5.7-inch and 6.2-inch screens, respectively. Despite no change in the phone size, a bezel-less design will remove the home button on the bottom, allowing more space for an immersive viewing.”

Voi ce parere aveti despre aceasta strategie a Samsung ?