Apple incepe sa livreze MacBook Pro cu Touch Bar

La doua saptamani dupa prezentarea MacBook Pro cu Touch Bar, compania Apple a inceput deja sa livreze primele comenzi catre clientii care le-au comandat. Cei de la Apple au afirmat ca va initia livrarile acestor produse la aproximativ 2 saptamani dupa plasarea comenzilor, iar acest lucru se dovedeste a fi cat se poate de adevarat.

Desi proedura de livrare a fost initiata, primele unitati ale MacBook pro cu Touch Bar urmeaza sa ajunga la clienti abia incepand cu 14 noiembrie, adica luni. In aceasta idee, majoritatea unitatilor vor fi livrate in cursul saptamanii viitoare catre toata lumea, deci atunci vom afla si primele impresii ale utilizatorilor in legatura cu noul produs.

Apple a inregistrat vanzari extrem de bune pentru noul MacBook Pro cu Touch Bar, insa in ciuda acestui lucru se pare ca are suficient de multe unitati pentru a face livrari catre primii clienti. Unii clienti au facut comenzi cu livrare in 4 – 5 saptamani, insa compania Apple pare destul de pregatita sa faca livrarile mai rapid decat se asteapta restul lumii.

Tot saptamana viitoare ar trebui sa vedem si primele review-uri facute pentru noul MacBook Pro Touch Bar, acestea trebuind sa fie extrem de interesante.