iMirror – oglinda cu touchscreen inspirata din iOS 10

Apple Mirror, sau iMirror este proiectul unui american care s-a gandit ca a avea o oglinda inteligenta in casa este o idee excelenta, asa ca si-a construit una in baza propriilor preferinte. In clipul video de mai jos puteti vedea oglinda realizata de catre el, aceasta avand o interfata inspirata din sistemul de operare iOS 10 al celor de la Apple.

Iconitele aplicatiilor seama cu cele din iOS, insa nu sistemul de operare al companiei Apple controleaza functionalitatea pe care o aveti prezentata. Folosind aceasta oglinda, barbatul se poate uita la filme, poate vorbi cu prietenii prin aplicatii de mesagerie, isi poate chema un Uber, poate vedea informatii despre vreme si multe altele.

Proiectul a avut drept rezultat un produs extrem de interesant, care nu este vandut undeva si probabil nici nu va fi vandut prea curand de catre cineva. Totusi, aici vedem cum in cativa ani ne vom folosi oglinzile din casa pentru a ne interconecta cu smartphone-urile, sau pentru a utiliza o varietate de alte servicii mult mai usor.

Ce parere aveti despre aceasta oglinda ?

“Design includes the time and date in the upper right hand corner and weather in the top left. All apps can be moved around and placed anywhere on the mirror. After 45 seconds of inactivity the mirror goes to sleep (appears as any ordinary mirror), simply tap anywhere to wake back up and resume use. Some useful things you can do with this mirror: Request an Uber, watch Netflix, read the news, control smart thermostat / light bulbs, control Sonos speaker system and more.”

7 COMENTARII

  1. Se pare ca exista o problema cu notificarile de la facebook messenger. Primesc notificari de acum o ora la mesaje pe care le’am vazut deja. La fel si cunostinte de’ale mele. Care o fi treaba?