Jocul Doom poate fi jucat pe Touch Bar-ul MacBook Pro

Desi noul Touch Bar al MacBook Pro a fost gandit de catre compaina Apple doar ca o extensie a aplicatiilor folosite in macOS, iata ca el are si alte uilitati. Mai exact, cineva a reusit sa instaleze cunoscutul joc Doom pe Touch Bar, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza el pe un ecran care nu a fost gandit pentru asa ceva.

Dupa cum stiti deja, Touch Bar functioneaza in baza unei versiuni modificate a watchOS si are un chip T1 care este mai mult decat capabil sa redea acest joc. Doom a fost instalat de catre un dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS si cu siguranta va fi capabil sa instaleze inclusiv alte jocuri, asa ca va fi interesant de vazut ce vom mai vedea.

Touch Bar este un ecran OLED cu rezolutie de 2170 x 60 pixeli, deci insuficient de mare pentru a reda Doom asa cum trebuie, insa chiar si asa, ideea in sine este interesanta. Aceasta demonstratie a functionalitatii Touch Bar le-ar putea da idei altor dezvoltatori sa creeze diverse alte jocuri pentru aceasta componenta si cred ca ele vor veni.

1 COMENTARIU