Apple Book concept – produsul Apple ideal

Ati auzit de Surface Book ? Daca raspunsul este afirmativ, atunci trebuit sa stiti si despre Apple Book, conceptul produsului Apple ideal pentru orice fan al companiei. Mai jos puteti vedea doua clipuri video in care ne este prezentata viziunea unui dezvoltator cu privire la Apple Book, produsul fiind o combinatie intre iPad si MacBook.

Surface Book, produsul Microsoft lansat pentru a concura cu MacBook, este practic acelasi lucru, insa compania Apple a refuzat sa lanseze ceva similar. Acest concept incearca totusi sa ne arate cum ar putea fi dezvoltat un produs Apple care combina baza unui MacBook si ecranul unei tablete iPad, fanii Apple urmand a-l cumpara in numar extrem de mare.

Voi ce parere aveti despre acest Apple Book ?

7 COMENTARII

  1. @zaone chestia aia din videoclip nu are nici o legatura cu realitatea, arata interesnt ca si concept si atat. Tipul ala de balama telescopica nu este aplicabila din mai multe puncte de vedere atat de ordin fizic cat si functional .

  2. 🙂 well @zaone nici ca si concept nu e grozav si cred ca as putea scrie o pagina intreaga cu numarul de probleme care le are numai dpdv al design-ului .
    Daca tin eu bine minte parca cei de la Acer au facut un laptop cu o configuratie de balama asemenatoare si nu au avut cine stie ce succes.

    PS. Sarbatori fericite !!!