Samsung Franta ofera carduri SD gratuite clientilor Galaxy Note 7

Pentru ca Samsung trebuie sa isi refaca imaginea dupa fiasco-ul privind terminalele Galaxy Note 7 care explodeaza, in Franta compania incearca sa isi linisteasca mai mult clientii. Mai exact, coreenii au inceput sa le trimita clientilor Galaxy Note 7 scrisori prin care isi cer din nou scuze pentru problemele generate de achizitia acestor dispozitive.

Mai mult decat atat, in scrisorile trimise, cei de la Samsung au inclus un card SD de 128 GB de care clientii se pot folosi in noile terminale Galaxy S7, sau de alt tip, cumparate. Samsung le-a oferit clientilor si 100 de euro reducere la predarea Galaxy Note 7 si trecerea la un Galaxy S7 sau S7 Edge, deci vorbim despre o noua gratuitate pentru clienti.

Separat de acestea, cei de la Samsung le ofera catorva dintre clienti, 1000 la numar, posibilitatea de a castiga o zi de distractie intr-un parc VR deschis in Paris. Clientii trebuie sa se inscrie prin SMS la un concurs organizat de catre cei de la Samsung, asa ca nu toti vor avea ocazia de a participa, dar cei norocosi se vor bucura probabil de o experienta interesanta.

In ciuda tuturor problemelor pe care terminalele Galaxy Note 7 le-au avut, cei de la Samsung incearca din rasputeri sa isi aduca intr-un fel sau altul clientii mai aproape, dar ramane de vazut cati se vor multumi cu un card SD.

galaxy-note-7-card-sd-128-gb