Attenborough Story of Life este cea mai buna aplicatie a saptamanii

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in AppStore in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Attenborough Story of Life este cea mai buna aplicatie a saptamanii aleasa de catre compania Apple pentru promovare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga. Vorbim despre o aplicatie creata de catre cei de la BCC si dedicata celebrului Sir David Attenborough si filmarilor facute de catre acesta pentru celebrul post de televiziune din Marea Britanie.

Conform dezvoltatorilor, in aplicatia Attenborough Story of Life vom gasi 1000 dintre cele mai bune momente de filmare in natura facuta de catre David David Attenborough. Toate aceste filmari au fost preluate din inregistrari facute in peste 6 decenii de colaborare dintre BBC si celebrul Attenborough, asa ca veti avea cu siguranta ce sa urmariti.

  • Explore the most comprehensive collection of Sir David’s work ever released online.
  • Includes six decades of highlights from more than 40 landmark BBC programmes, including Planet Earth, Blue Planet, The Life of Mammals, Africa and others.
  • Watch unique collections of films curated by Sir David and others.
  • Create and save your own collections and share them with friends and family.
  • Hunt for hidden films featuring Sir David, recorded exclusively for the app.
  • Explore extraordinary sequences of animals and plants, from iconic large species to rarely seen enigmatic creatures. See them hunt, mate, eat, travel and communicate in their natural habitats; ranging from the high mountains to the deepest oceans, across deserts, forests and the polar ice caps.
  • Watch lions, polar bears, whales, sharks, eagles and giant lizards and many more.
  • Use wi-fi for the optimum experience.

In aplicatia Attenborough Story of Life vom putea urmari o varietate de clipuri video cu momente inedite din natura si vietile animalelor salbatice. Unele dintre inregistrari n-au mai fost prezentate la postul de televiziune BBC, in timp ce altele sunt unice prin modul in care au fost inregistrate de catre realizatorii emisiunii.

Attenborough Story of Life este disponibila pentru descarcare in format universal din AppStore, urmand acest link.

attenborough-story-of-life