Lead your team to victory – cele mai bune jocuri de sport

Lead your team to victory este o noua sectiune de aplicatii pe care compania Apple a creat-o pentru a ne recomanda cele mai bune jocuri de sport disponibile pentru iPhone sau iPad. Sectiunea a fost creata in cursul cestei saptamani si ne recomanda o serie de jocuri foarte populare disponibile in AppStore de ceva vreme, sau care au fost recent lansate.

Jocurile recomandate de catre compania Apple in sectiunea Lead your team to victory fac parte din diverse categorii sportive, astfel ca veti avea parte de o experienta foarte interesanta. De la fotbal si pana la fotbal american, sau rugby, veti gasi o gama variata de aplicatii pe care le puteti incerca in acest moment pe terminalele voastre care ruleaza iOS.

Toate jocurile pe care compania Apple ni le recomanda in aceasta sectiune au fost alese “pe spranceana” de catre angajatii sai. Vorbim despre titluri pe care acestia le-au inercat si ni le recomanda in cunostinta de cauza, astfel ca indiferent ce veti descarca din aceasta sectiune, stiti ca veti face o alegere foarte buna pentru viitor.

Lead your team to victory este disponibila pentru descarcare urmand acest link.

aplicatii-sport-jocuri