ChargeSafe – husa in care poti incarca un smartphone in siguranta

ChargeSafe este o noua husa pentru smartphone-uri creata in urma problemelor pe care terminalele Galaxy Note 7 le-au avut, multiple unitati explodand in diverse tari din lumea intreaga. Pentru ca Samsug nu s-a obosit sa faca o husa care sa permita incarcarea terminalelor sale in siguranta, cei de la GelTech au facut-o pentru clientii interesati.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata aceasta husa, ea fiind gandita pentru a proteja utilizatorul in situatia in care smartphone-ul sau are o baterie defecta. Daca terminalul este lasat la incarcat in aceasta husa si ea este inchisa, in cazul in care bateria explodeaza, din ea va iesi doar fum si nimic mai mult, fara a rani pe cineva.

Husa este facuta dintr-un material special inflamabil, care impiedica raspandirea focului, captuseala sa tinand intreaga falaca in interior, distrugand doar terminalul. In aceasta ide, utlizatorul nu este afectat in vreun fel sau altul de eventuala explozie a bateriei, asa ca toata lumea ramane in final fericita chiar daca se intampla un accident.

Husa ChargeSafe este vanduta de catre producatorii sai la pretul de 40 de dolari si poate incarca orice smartphone, indiferent de dimensiune.

chargesafe-husa-baterie-explozie