Prima Pagina iOS 10 Instaleaza iOS 10.2 public beta 4 pe iPhone si iPad

Instaleaza iOS 10.2 public beta 4 pe iPhone si iPad

1

iOS 10.2 public beta 4 a fost deja lansat pentru iPhone, iPod Touch si iPad, astfel ca in acest moment orice utilizator obisnuit poate instala aceasta versiune a sistemului de operare. Vorbim despre un build oferit public, nefiind oferit de catre compania Apple impreuna cu o lista de schimbari notabile oferite utilizatorilor globali.

Vorbim doar despre rezolvarea unor probleme de functionare ale aplicatiei TV disponibile doar in SUA, insa separat de aceasta schimbare nu exista altceva nou. In aceasta idee, dupa ce veti instala iOS 10.2 public beta 4 nu veti vedea vreo imbunatatire in sistemul de operare pe care compania Apple tocmai l-a actualizat pentru noi.

Inainte de a va gandi sa instalati iOS 10.2 public beta 4, trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 10.2 beta 4 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

Cum instalezi iOS 10.2 public beta 4 pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 10.2 public beta 4 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 10.2 public beta 4 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre pentru utilizare obisnuita. In cazul in care nu veti fi multumiti de ceea ce ofera iOS 10.2 public beta 4, puteti face oricand downgrade la iOS 10.1, sau iOS 10.1.1, asa ca exista alternative.

ios-10-2-public-beta-4-instalare