Orange a deschis un nou smart shop in Bucuresti

Orange a deschis un nou smart shop in Bucuresti in incinta vechiului magazin din Piata Victoriei, el avand produse in promotie pana in 28 decembrie.

Orange a anuntat in cursul zilei de ieri deschiderea unui nou smart shop in Bucuresti, acesta fiind amenajat in incinta cladirii Europa House din Bld. Lascar Catargiu, Nr. 53. Unii dintre voi probabil stiti ca vorbim despre cladirea amplasata in Piata Victoriei din Bucuresti, acolo fiind unele dintre birourile Orange, magazinul de acolo fiind deschis acum multi ani de zile.

Anul acesta el a avut parte de un „upgrade” si a devenit un smart shop, acesta fiind cel de-al 18-lea „magazin inteligent” al Orange din Romania. Gandit in baza filosofiei existente si pentru celelalte magazine de acest gen, acest smart shop le ofera clientilor posibilitatea de a experimenta serviciile Orange intr-un format complet nou.

Pentru redeschiderea magazinului din Piata Victoriei ca unul „inteligent”, cei de la Orange au creat si o campanie speciala de reduceri pentru clienti. In comunicatul de presa de mai jos gasiti toate reducerile pe care Orange le ofera pana in data de 28 decembrie, dar si cateva detalii interesante cu privire la magazin.

orange-smart-shop-lascar-catargiu

„Orange deschide un nou smart shop în București

29 noiembrie 2016, București Orange deschide astăzi un nou smart shop în București, pe Bulevardul Lascăr Catargiu, nr. 53 și ajunge la 18 astfel de magazine în toată țara. În magazinul redeschis sub conceptul de smart shop, clienții sunt invitați să se bucure de o abordare personalizată a serviciilor și de o experiență de cumpărare în care întreaga comunicare comercială se bazează exclusiv pe mijloace digitale. Magazinul este deschis de luni până vineri între orele 08:30- 19:30 și sâmbătă între orele 09:00-16:00[1].      

Orange smart shop este un magazin care își propune să îi conecteze pe oameni cu tehnologiași să o adapteze la ceea ce este important pentru ei, un loc în care broșurile sau contractele de hârtie au fost înlocuite prin soluții digitale, oferind astfel o experiență de cumpărare inedită. 

Design-ul magazinului a fost modernizat și este acum structurat în 3 spații care reflectădiferitele moduri în care folosim tehnologia, astfel încât totul să fie ușor de găsit: „Acasă”, „Distracție” și „Service”. În plus, noul smart shop, care are o suprafață de 200mp, include spații special create pentru a facilita experiența de cumpărare a clienților. De exemplu, la biroul„Express” clienții pot solicita informații, pot face sesizări, își pot schimba SIM-ul sau pot prelua produsele comandate online. La „Casierie”, aceștia pot achita facturi, pot face reîncărcăriPrepay sau transferuri internaționale de bani, iar la „Service” au posibilitatea de a verifica pe loc telefoanele sau tabletele defecte.     

În cadrul noului smart shop, clienții pot alege dintre peste 70 de telefoane și tablete și 500 de accesorii. De asemenea, aceștia pot să își programeze vizita în magazin în prealabil direct de  acasă, din aplicația Contul meu Orange, unde au opțiunea de a verifica și stocul produselor dorite. 

Oferta specială de lansare Orange smart shop din Bulevardul Lascăr Catargiu, valabilă până pe 28 decembrie 2016:

–          20 euro reducere pentru toate smartphone-urile 4G achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni, cu exceptia Samsung S7 Family

–          20 euro reducere pentru toate tabletele 4G achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni

–          50 euro reducere pentru telefoanele S7 Family achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni

–          25% reducere la toate accesoriile disponibile în magazin

Până în acest moment, 17 alte magazine Orange smart shop au fost deschise în România.”

Articolul precedenteMAG are pret redus cu 600 LEI la tablete iPad
Articolul următorBEERZOOKA – modul stupid de a distruge o tableta iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.