Presedintele Apple anunta lansare AirPods

27

AirPods, noile casti fara fir ale companiei Apple, urmeaza sa fie lansate in urmatoarele saptamani in magazinele din lumea intreaga, conform presedintelui Tim Cook. Intr-un interviu acordat astazi, el a afirmat ca acest produs va ajunge in magazinele Apple in cursul urmatoarelor saptamani, fara a oferi o data clara la care ele ar putea fi cumparate.

Apple anuntase initial ca lansarea AirPods va avea loc pana la sfarsitul lunii octombrie, dar mai apoi a amanat lansarea din cauza faptului ca produsul nu era pregatit. De atunci au aparut o sumedenie de speculatii cu privire la data la care ele vor fi lansate, iar acum presedintele Apple ne spune ca urmatoarele saptamani ni le vor aduce.

Raspunsul a fost oferit intr-un email trimis unul client, iar in baza lui putem trage concluzia ca AirPods vor ajunge in magazine si la clienti pana in 2017. Daca vrea ca aceste noi casti sa aiba succes, Apple trebuie sa le lanseze pana de Craciun, altfel exista sanse foarte mari ca ele sa fie trecute cu vederea de catre foarte multe persoane.

Acestea fiind spuse, toti cei care sunt interesati sa cumpere castile AirPods vor avea ocazia sa o faca in urmatoarele saptamani.

“Thanks for your note. Sorry for the delay—we are finalizing them and I anticipate we will begin to ship over the next few weeks.”

airpods-lansare-17-noiembrie