Presedintele Apple anunta lansare AirPods

AirPods, noile casti fara fir ale companiei Apple, urmeaza sa fie lansate in urmatoarele saptamani in magazinele din lumea intreaga, conform presedintelui Tim Cook. Intr-un interviu acordat astazi, el a afirmat ca acest produs va ajunge in magazinele Apple in cursul urmatoarelor saptamani, fara a oferi o data clara la care ele ar putea fi cumparate.

Apple anuntase initial ca lansarea AirPods va avea loc pana la sfarsitul lunii octombrie, dar mai apoi a amanat lansarea din cauza faptului ca produsul nu era pregatit. De atunci au aparut o sumedenie de speculatii cu privire la data la care ele vor fi lansate, iar acum presedintele Apple ne spune ca urmatoarele saptamani ni le vor aduce.

Raspunsul a fost oferit intr-un email trimis unul client, iar in baza lui putem trage concluzia ca AirPods vor ajunge in magazine si la clienti pana in 2017. Daca vrea ca aceste noi casti sa aiba succes, Apple trebuie sa le lanseze pana de Craciun, altfel exista sanse foarte mari ca ele sa fie trecute cu vederea de catre foarte multe persoane.

Acestea fiind spuse, toti cei care sunt interesati sa cumpere castile AirPods vor avea ocazia sa o faca in urmatoarele saptamani.

“Thanks for your note. Sorry for the delay—we are finalizing them and I anticipate we will begin to ship over the next few weeks.”

airpods-lansare-17-noiembrie

27 COMENTARII

  1. Da bine, Timmy scapa o caruta de informatii confidentiale prin mailuri aproape la fel de tare cum se scapa in scutece cand era sugaci. Deja treaba asta nu mai mira pe nimeni.
    Ceea ce ma amuza este ca recipientii acestor mail-uri, asa de excitati sunt de vestile primite incat isi dau drumul in pantaloni doar la gandul de putina publicitate gratuita

  2. la cum sunt si ce fac undeva la 200-250 ron maxim merita .cu 900 imi trântesc o pereche de bose sau beats de imi vibreaza ceafa .

  3. Lasă că va băga eMAG reducere de reducere È™i vei posta un titlu de genul “eMAG vinde căști AirPods mai ieftin ca in appstore-uri.” ?

  4. Sunt extrem de scumpe si unii chiar nu le suporta. Plang in continuu dupa portul audio unde puteau pune linistit castile in timp ce isi si incarcau telefonul

  5. clar nu au calitate f buna, momentan platesti tehnologia noua…probabil anul viitor sau maxim in 2 ani, vor mai scadea pretul