eMAG implineste 15 ani, iata cele mai bune reduceri

eMAG a implinit 15 ani si sarbatoreste cu reduceri de 10.000.000 sub forma de card cadou pentru sute de mii de produse din oferta.

eMAG a dat dis de dimineata startul campaniei de reduceri de 10.000.000 de LEI la o gama extrem de variata de produse din propria oferta, disponibile in aceasta pagina. Vorbim despre o campanie anuntata inca de acum cateva zile, cei de la eMAG pregatind pentru clienti reduceri la sute de mii de produse din propria oferta, dar si carduri cadou.

Practic, aceasta campanie de reduceri a celor de la eMAG ne ofera carduri cadou cu o valoare de 10% din valoarea comenzii pe care o inregistram noi. Mai exact, daca noi cumparam unul, sau mai multe produse, a caror valoare totala va fi de 3000 LEI, atunci vom primi un card cadou in valoare de 3000 LEI, pe care il vom putea folosi pentru achizitii la o data ulterioara.

Cei de la eMAG trimit aceste carduri cadou prin email celor care cumpara produse disponibile in oferta, asa ca veti sti imediat ce fel de reducere veti avea in viitor. Cardurile cadou pentru produse se combina cu orice fel de reduceri existente in momentul de fata, astfel ca vom avea practic o dubla reducere, una acum si una la achizitia viitoare a altor produse.

IATA CELE MAI BUNE REDUCERI :

eMAG la 15 ani, cele mai bune reduceri de 10.000.000 LEI

Toate aceste carduri cadou oferite de catre eMAG vor fi valabile pentru achizitie doar intr-o anumita perioada a anului acesta, sau a anului viitor. Ele vor permite reducerea pretului unor produse pe care le vom putea cumpara in perioada in care cei de la eMAG ne vor permite, iar desigur ca ele vor fi limitate numai la anumite categorii de produse din website.

Intreaga campanie de reduceri a celor de la eMAG ne ofera reduceri de 10.000.000 LEI la urmatoarele categorii de produse din website-ul comerciantului :

eMAG are reduceri la televizoare, telefoane, laptopuri, electrocasnice, tablete si altele

In aceasta pagina a website-ului eMAG gasiti listate absolut toate reducerile pe care magazinul online ni le ofera in momentul de fata si vorbim despre o gama extremd e variata de produse. De la telefoane mobile, tablete sau laptop-uri si pana la televizoare, scutece, anvelope auto, mobila, saltele, scule electrice sau alte obiecte pentru casa si gradina.

Terminalele iPhone beneficiaza desigur de reduceri la eMAG, insa cardurile cadou au valoare mai mare, de pana la 400 LEI, in functie de modelul cumparat. In sectiunea de resigilate gasiti totusi terminale iPhone cu reducere de pana la 1550 LEI in aceasta pagina, dar si unele modele ale iPhone 7 care au reducere destul de buna.

Televizoarele sunt deasemenea disponibile cu reducere de pana la 5500 LEI si carduri cadou de pana la 1000 LEI, in functie de valoarea televizorului. Pentru laptop-uri vorbim despre reduceri de pana la 1800 LEI si carduri cadou in valoare de pana la cateva sute de LEI, totul depinzand desigur de valoarea achizitie voastre din magazinul online.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti toate reducerile pe care eMAG le ofera astazi cu ocazia impinirii a 15 ani de existenta, 10.000.000 LEI fiind valoarea lor totala, sub forma de carduri cadou, desigur.

emag-ziua-15-ani-reduceri-10-milioane