Primul iPhone comparat cu primul smartphone Android

Primul iPhone este comparat cu primul smartphone Android intr-un clip menit sa ne arate cat de mult au evoluat tehnologiile pana in prezent.

Primul iPhone este comparat cu primul smartphone Android intr-un clip video care ne duce cu aproape 10 ani in urma, cand Steve Jobs prezenta pentru prima oara iPhone 2G. In clipul video de mai jos puteti vedea o comparatie intre iPhone 2G si HTC G1, primul ruland iOS 1, in timp ce al doilea functioneaza in baza ANdorid 1, punctul de pornire pentru ambele platforme.

Desi pare extrem de greu de crezut, de la ceea ce vedeti mai jos au pornit iPhone si smartphone-urile Android, ele parcurgand un drum extrem de lung pana la ceea ce sunt astazi. Vorbim despre ani si ani de evolutie si ani si ani de schimbari, panoul frontal al iPhone si formatul pentru pagina principala de aplicatii ramanand totusi neschimbat in peste 90% din proportii.

Totusi, este bine sa vedem din nou cum functionau in acea perioada smartphone-urile si cat de mult au evoluat ele in ceea ce priveste design-ul si functionalitatea. Extrem de multe functii care sunt acum disponibile, nu erau atunci, inclusiv optiunea de a inregistra clipuri video, sau de a naviga pe internet folosind retelele 3G, cel putin pentru iPhone.

Va las in compania acestui clip video, care aduce putina nostalgie in mintile multora, aici fiind punctul de pornire pentru succesul urmator al Apple.