Noiembrie a adus incasari record pentru AppStore

Noiembrie 2016 a fost cel mai bun an din istoria AppStore, conform vicepresedintelui diviziei de marketing din cadrul Apple, Phil Schiller, el facand anuntul prin intermediul Twitter. Mai jos puteti vedea mesajul publicat de catre acesta, el confirmand faptul ca Apple a inregistrat incasari record in aceasta luna, ea integrand si Black Friday pe final.

Vorbim despre un record pentru vanzarile lunare ale Apple prin intermediul AppStore si nimic mai mult, cei din Cupertino anuntand la inceputul acestui an alt record similar in perioada sarbatorilor de iarna 2015. Totusi, vanzarile din noiembrie 2016 au fost mai mari decat acelea, dar Phil Schiller nu a oferit deocamdata si detalii cu privire la suma incasata.

Este greu de spus ce suma a incasat Apple in noiembrie 2016 multumita AppStore, dar sigur vorbim despre cateva sute de milioane de dolari, avand in vedere ca incasarile anual ale AppStore au fost de peste 5 miliarde de dolari in 2015. In 2016 lucrurile au stat si mai bine, asa ca in ianuarie Apple va completa imaginea financiara a anului 2016 si probabil va uimi pe multa lume.

Incasarile AppStore includ atat vanzarile de aplicatii, impreuna cu in-app purchase-uri, pentru iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV, sau Apple Watch, cat si cele pentru Mac-uri.