TOP 10 cele mai bune aplicatii ale anului 2016

Un top 10 al celor mai bune aplicatii pentru iPhone in anul 2016 a fost publicat de catre compania Apple in cursul noptii trecute, spre multumirea milioanelor de clienti. Vorbim despre un top in care cei de la Apple promoveaza 10 dintre aplicatile care au avut cele mai bune descarcari, cele mai bune review-uri si ofera cea mai buna experienta de folosire.

Nu toate aceste aplicatii au fost promovate de catre compania Apple anul acesta si ele ofera functionalitate diferita, insa sunt extrem de apreciate de catre utilizatori. Cea mai importanta dintre ele este Prisma, o aplicatie aleasa drept cea mai buna a anului 2016, ea fiind creata pentru a permite editarea de poze si filme cu filtre inedite.

Apple promoveaza inca o aplicatie similara, insa promoveaza deasemenea si aplicatia celor de la Vogue, o revista cunoscuta in lumea intreaga. Separat Apple recomanda inclusiv o aplicatie pentru meditatie, un titlu pe care putini s-ar astepta sa il vada intr-un asemenea top, insa cei din Cupertino au probabil motive bune sa le promoveze.

Nu toate dintre aceste aplicatii sunt disponibile gratuit, insa pentru cele platite puteti fi destul de siguri ca banii platiti pentru a le cumpara merita cheltuiti. Intreaga sectiune cu aplicatii ne arata cat de diversificata este oferta de aplicatii din AppStore si cum priveste compania Apple succesul in randul aplicatiilor disponibile pentru noi.

Sectiunea cu top dintre cele mai bune aplicatii pentru iPhone in 2016 poate fi accesata urmand acest link.

top-10-aplicatii-iphone-2016