iOS 10.2 beta 7 este usor mai rapid decat iOS 10.1.1

iOS 10.2 beta 7 a fost lansat aseara de catre compania Apple, iar astazi avem ocazia de a vedea daca el este mai rapid decat iOS 10.1.1, sau nu. Zilele trecute Apple a lansat iOS 10.2 beta 6 si a redus substantial performantele sistemului de operare in comparatie cu iOS 10.1.1, insa acum lucrurile par sa se imbunatateasca usor.

In clipurile video de mai jos veti putea vedea ca performantele iOS 10.2 beta 7 sunt usor mai bune decat cele ale iOS 10.1.1, dar nu cu mult. Compania Apple a reusit sa imbunatateasca usor, din nou, performantele sistemului sau de operare, isna ele nu sunt la fel de bune precum in cazul primelor versiuni beta ale iOS 10.2.

Avand in vedere ca ne apropiem usor, dar sigur, de lansarea iOS 10.2, ne putem astepta ca performantele demonstrate in aceste clipuri video sa fie cele finale pe care ni le va oferi Apple. Mai exact, vom vorbi despre o usoara imbunatatire fata de ceea ce avem in iOS 10.1.1, dar performantele primelor versiuni ale iOS 10.2 ar putea ramane superioare.

Ca sa fiu complet sincer, nu ma asteptam ca Apple sa ofere nici macar o imbunatatire minora pentru performantele iOS 10.2, asa ca acesta este totusi un pas inainte. Daca el va ramane valabil in versiunea finala a iOS 10.2, ramane de vazut si vom afla saptamana viitoare, cand va fi lansata noua versiune a sistemului de operare.

5 COMENTARII

  1. Sa lucreze la partea de inchidere subita la frig.Am fost la un service cu al meu i6s+ si mi-a pus 2 baterii la interval de 2 zile si ce sa vezi mai rau.Se inchide la 60% si cealalta la 50%.Pe cand cu bateria mea se inchide la 20% la frig.Astia is tampiti cu prostiile lor de iosuri.

  2. Sub orice critica ?
    Azi maine ne reprofilam pe Huaway si AllView … la ce praf is Samsung si Apple … pe zi ce trece tot mai rau !!!