iPhone 2G costa peste 20.000 de euro pe eBay

iPhone 2G, primul model de iPhone lansat de catre compania Apple, are preturi de vanzare colosale le website-urile de licitatii din SUA. Vorbim despre terminale care sunt puse acum in vanzare si au preturi cuprinse intre 10.000 de euro si 22.000 de euro, adica la fel precum o masina mai mult decat decenta.

In ultimii ani preturile iPhone 2G au crescut constant, insa in 2016 ele ajung la valori astronomice, desi vorbim despre unitati care n-au fost vreodata scoase din cutie. In SUA exista foarte multi colectionari, sau doar nostalgici, care au suficient de multi bani pentru a cheltui pr produse de acest gen, chiar daca preturile sunt ridicol de mari.

Modelele care au fost folosite putin, insa arata “ca noi”, au preturi care incep de la cateva mii de dolari, dar cele inca in cutie costa minim 8000 de euro, in cele mai bune cazuri. In imaginile de mai jos aveti doar cateva exemple ale ridicolului numit preturile iPhone 2G pe website-urile de licitatii, unii oameni fiind dispusi sa plateasca prea mult pentru nimic.

iphone-2g-20-000-dolari