Prima Pagina Samsung Samsung Pay Mini a fost refuzat pentru lansare in AppStore

Samsung Pay Mini a fost refuzat pentru lansare in AppStore

Compania Apple a refuzat sa permita lansarea Samsung Pay Mini in AppStore pentru iPhone, concurenta dintre cele doua companii aducand-le in acest punct. Samsung Pay Mini, pentru cei dintre voi care nu stiu, este versiunea pentru iOS a Samsung Pay, un sistem de plati mobile creat de catre compania Samsung pentru a concura cu Apple Pay.

Cu finalul frazei anterioare v-am dezvaluit si motivul in baza caruia compania Apple a refuzat sa publice aplicatia Samsung Pay Mini in AppStore pentru utilizatorii iPhone. Cei de la Samsung nu au dezvaluit motivul si nici Apple nu a facut-o, insa este foarte clar ca Apple nu doreste sa aiba concurenti pentru Apple Pay, desi Samsung Pay Mini ofera suport mult mai extins.

Cei de la Samsung au afirmat totusi ca se vor concentra exclusiv pe platforma Android pentru extinderea suportului Samsung Pay, deci iOS nu va mai intra vreodata in calculele lor. Era de asteptat ca Apple sa nu permita lansarea unei aplicatii concurente Apple Pay in AppStore, mai ales daca ea este dezvoltata de catre cei de la Samsung.

Samsung Pay a fost lansat de catre Samsung dupa ce Apple Pay a fost lansat de catre Apple si ca un raspuns direct la sistemul de plati mobile al americanilor. In aceasta idee, probabil cei de la Samsung au dorit sa vada cat de serioasa este Apple cu “ura” sa, iar raspunsul este unul cat se poate de clar, dupa cum era de asteptat.

samsung-pay-mini

 • Bogumir81

  OK! Am înțeles ura Apple dar……, atunci să dezvolte și să extindă Apple Pay cât mai repede!

 • rg

  Samsung pay este disponibil in România ?

 • Cristi

  Nu le place competitia pare-se 😏

 • Viorel Preda

  Ma surprinde ca Apple poate sa blocheze competitia pe o piata in care este puternic dominanta: piata aplicatiilor iOS. Sunt curios daca autoritatile care reglementeaza domeniul concurentei vor accepta asta 🙂
  Este ca si cum Microsoft ar bloca aplicatiile Apple sau Google pe Windows, sau ar bloca alte browsere internet, si ar permite doar Edge.
  Oricine ar trebui sa recunoasca faptul ca un asemenea comportament este anticoncurential.