Un barbat a furat 5 milioane de dolari, a cheltuit 1 milion pe 1 joc

Din SUA vine astazi o poveste extrem de interesanta care are la mijloc un joc pentru terminale mobile, al carui trailer il puteti vedea in clipul video de mai jos. Mai exact, un barbat din California, numit Kevin Lee, a decis sa fure 5 milioane de dolari de la angajatorul sau, furturile intinzandu-se pe o perioada de nu mai putin de 7 ani.

Barbatul af ost acuzat de delapidare si spalare de bani de catre autoritatile din california, insa partea interesanta vine abia acum. Conform autoritatilor, 1 milion din dolari, din cele 5, a fost cheltuit pentru dezvoltarea si promovarea unui joc numit Game of War, el fiind prezentat in imaginea mai jos si fiind extrem de complex.

In ciuda modului in care a fost dezvoltat jocul, el este extrem de popular in AppStore, cu milioane de utilizatori in intreag alume, acestia cheltuind si foarte multi bani in el. Conform unor estimari facute in SUA, Game of War a generat aproximativ 550 de dolari pentru fiecare jucator inregistrat, sau aproximativ 1 milion de dolari pe zi in 2015.

In ciuda faptului ca jocul este foarte popular, barbatul care a investit 1 milion de dolari in el, si care acume ste foarte bogat, risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 20 de ani. Daca totul a meritat, sau nu, ramane sa spuna el intr-un viitor interviu.