Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp va lansa o noua aplicatie pentru iPhone

WhatsApp va lansa o noua aplicatie pentru iPhone

WhatsApp dezvolta o noua aplicatie pentru iPhone, Android si Windows Phone, ea fiind dedicata companiilor din lumea intreaga.

WhatsApp va lansa o noua aplicatie pentru iPhone, Android si Windows Phone, ea fiind in momentul de fata in proces de dezvoltare in cadrul companiei detinute de catre Facebook. Vorbim despre o aplicatie creata de catre cei de la WhatsApp special pentru companiile care folosesc platforma de mesagerie pentru a comunica cu proprii clienti.

Facebook are deja o platforma dedicata companiilor, iar WhatsApp va avea una similara pe car eo va pune la dispozitia acestora in viitorul nu foarte indepartat. BIZ, este denumirea pe care WhatsApp o foloseste in momentul de fata pentru aceasta platforma, versiuni pentru iPhone, Android si Windows Phone ale aplicatiei fiind disponibile in acest moment.

De ce are WhatsApp nevoie de o versiune pentru companii ? Ei bine pentru ca Facebook va permite cel mai probabil folosirea de roboti virtuali in WhatsApp. Companiile vor putea comunica diverse informatii clientilor prin acesti roboti si s-ar putea folosi de ei inclusiv pentru a promova diverse produse, fara a afisa bannere cu reclame publicitare in aplicatie.

WhatsApp va lansa o noua aplicatie pentru iPhone

Aplicatia pentru companii va avea cel mai probabil un set diferit de functii care nu sunt utile pentru utilizatorii obisnuiti si care nu vor putea fi folosite de catre acestia. Deocamdata nu exista detalii cu privire la ceea ce ar putea oferi aceste functii, insa probabil ele vor fi dezvaluite in viitorul apropiat de catre cei de la compania WhatsApp.

Din pacate, se pare ca WhatsApp va fi in viitorul nu foarte indepartat asaltata de catre companii, care vor avea permisiunea de a trimite mesaje utilizatorilor prin roboti virtuali, inclusiv reclame. WhatsApp se schimba sub ochii nostri si din pacate nu o face in bine, cei de la Facebook cautand acum noi metode de a genera bani din aplicatia folosita de peste 1 miliard de oameni.

Acestea fiind spuse, ramane de vazut cata lume va aprecia schimbarile pregatite de WhatsApp.

whatsapp-biz-companii-iphone1

 • Emilio Giovanni

  Zaone, off topic. Se merită să-mi cumpăr iPhone 7 plus de la Telekom? Au ceva probleme pe partea de garanție?Mulțumesc!

 • Din cate stiu eu, nu stau mai bine ca Orange sau Vodafone pe partea de garantii.

 • Emilio Giovanni

  Deci, dacă e să am vre-o problemă cu el, mă pot aștepta să nu mă rezolve sau să zică că e din vina mea?La Vodafone, mereu am fost mulțumit de ei pe partea de garanție, când am avut ceva probleme mi-au schimbat aparatul..

 • Te poti astepta la orice de la oricine. Nu poate nimeni sa iti spuna in avans cum o sa se comporte un anumit service cu o problema, sau alta.

 • Emilio Giovanni

  Am înțeles. Ei cu ce firmă de service lucrează?Ai idee?

 • Probabil tot alea autorizate, pentru ca ei nu au service autorizat sa repare iPhone.

 • askforme

  Pot sa confirm ca nici măcar nu trebuie sa vorbești cu Telekom dacă ai o problema de garanție cu produsele Apple. Suni direct la Noumax și îți rezolva problema. Atâta timp cât ești in garanția de 1 an. Pe urma probabil ca trebuie sa vb cu Telekom.