Facebook Messenger: stickere si texte peste poze sau video

Facebook Messenger a fost actualizata cu noutati pentru inregistrarea de poze si clipuri video, acestea putand fi editate cu stickere, emoji sau masti.

Facebook a anuntat astazi lansarea unei actualizari majore pentru aplicatia Messenger, mai exact o versiune noua a interfetei pentru camera cu care putem inregistra poze. In noua versiune a aplicatiei Facebook Messenger, camera este in centrul atentiei, cei de la Facebook copiind o varietate de functii pe care aplicatia Snapchat le are deja disponibile.

Mai exact, acum Facebook Messenger ne ofera posibilitatea de a scrie peste poze sau clipuri video, de a aplica stickere sau emoji, ori de a aplica masti in timp real. Vorbim aici despre o multitudine de functii care pana astazi nu erau disponibile pentru aplicatia Facebook Messenger, compania americana permitandu-ne sa aplicam o multitudine de efecte interesante pentru poze si clipuri video.

Foarte multe dintre aceste functii noi sunt disponibile nu doar in Snapchat, ci si in Prisma, asa ca integrarea in Facebook Messenger dovedeste din nou dorinta Facebook de a ii copia pe altii. Cu 1 miliard de utilizatori activi lunar, Facebook Messenger le ofera acum acestora posibilitatea de a edita intr-un mod cat se poate de inedit clipurile video si pozele pe care le au.

Facebook Messenger – aplica stickere, emoji si texte peste poze sau clipuri video cu noua camera

facebook-messenger-camera-animatii

In imaginea de mai jos puteti vede acum arata unele dintre noutatile pe care Facebook Messenger ni le aduce prin noua interfata pentru camera aplicatiei. Puteti observa foarte usor ca Facebook Messenger ofera functii care in mod normal sunt disponibile doar pentru aplicarea pe poze sau clipuri video deja inregistrate, asa ca va puteti surprinde prietenii cu continutul pe care il creati.

Cei de la Facebook au anuntat ca noutatile pregatite pentru aplicatia Facebook Messenger vor fi disponibile intr-o noua versiune a aplicatiei ce va fi lansata astazi. Noua versiune a aplicatiei Facebook Messenger va fi disponibila atat pentru platforma iOS, cat si pentru platforma Android, asa ca toti utilizatorii ar trebui sa o primeasca in curand.

Deci, ce parere aveti despre actualizarile pregatite pentru aplicatia Facebook Messenger ?