Super Mario Run – iata cat de bine merge pe iPhone

Super Mario Run este de departe jocul momentului si pentru ca exista atat de multa lume care doreste sa-l incerce, cineva a facut un test foarte interesant. Mai exact, el a instalat Super Mario Run pe iPhone 6S, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5 si iPhone 4S pentru a ne arata cat de bine functioneaza jocul pe toate aceste terminale ale companiei Apple.

4 ani despart iPhone 4S de iPhone 6S, insa Super Mario Run poate fi rulat pe ambele terminale, insa performantele sunt foarte departe unele de celelalte. iPhone 6S incarca cel mai rapid Super Mario Run, din terminalele testate, insa performantele in joc par a fi identice in toate terminalele, exceptie facand iPhone 4S, pe care este vizibil un lag.

Realitatea este ca multi nici macar nu se asteptau ca Super Mario Run sa fie compatibil cu iPhone 4S, avand in vedere vechimea dispozitivului celor de la Apple. Totusi, Nintendo s-a gandit sa il ofere, asa ca Super Mario Run poate fi jucat, oarecum, pe iPhone 4S, insa experienta este departe de a fi cea pe care majoritatea oamenilor o asteapta.

Totusi, acest test demonstreaza cat de versatila este platforma iOS si cat de multe modele de iPhone se pot bucura de noile jocuri lansate in AppStore. In platforma Android este aproape imposibil sa te bucuri de acelasi lucru cu terminale lansate la distante atat de mari unele de celelalte, Stfel ca Super Mario Run demonstreaza din nou suprematia iOS in fata Android cand vine vorba despre performante.