eMAG: iPhone 6S cu pana la 1900 LEI reducere

eMAG are oferte la iPhone 6S si iPhone 6S Plus de Craciun, cu pana la 1900 LEI reducere atat timp cat stocurile mai tin.

eMAG are de Craciun terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus care se bucura de reducere de pana la 1900 LEI in momentul de fata, aceasta fiind substantiala fata de pretul de baza. In aceasta pagina a eMAG gasiti terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus resigilate care beneficiaza de reducere de pana la 1900 LEI, aceasta fiind si cea mai mare aplicata vreodata de catre magazin.

Intai incepem cu terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe care eMAG le are in momentul de fata in oferta in aceasta pagina, ele avand reduceri de pana la 200 LEI. Vorbim aici despre terminale noi si sigilate pe care cei de la eMAG le au in vanzare, atat modelele vechi vandute de catre compania Apple pana in toamna acestui an, cat si cele noi cu minim 32 GB spatiu de stocare.

Daca nu va este frica de produsele resigilate, cei de la eMAG au pentru voi incepand de astazi, in aceasta pagina, terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus care beneficiaza de reducere de pana la 1900 LEI. Da, ati citit bine, eMAG vinde terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu reducere de pana la 1900 LEI inaintea Craciunului si vorbim aici despre terminale care au fost verificate inainte de a fi repuse in vanzare.

eMAG vinde iPhone 6S cu pana la 1900 LEI reducere

eMAG are peste 20 de modele ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus disponibile pentru achizitie in aceasta perioada cu reducere destul de buna pentru cei interesati sa cumpere un cadou bun de Craciun. In cazul terminalelor resigilate pe care cei de la eMAG le vand veti gasi si reducerile cele mai bune, asa ca stiti spre ce sa va indreptati pentru a beneficia de un deal bun.

Concluzionand, eMAG are in aceasta pagina terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus noi pe care le vindecu 200 LEI reducere, iar in aceasta pagina terminalele resigilate pe care le vinde cu pana la 1900 LEI reducere.

Pentru Craciun, eMAG are in aceasta pagina reduceri la mii de produse in campania eMAGIA Sarbatorilor, sau in aceasta pagina un voucher cu 20% extra reduere la produsele din oferta.

emag-oferte-iphone-6s-craciun