Prima Pagina iOS 10 Cum instalezi teme pe iPhone fara jailbreak

Cum instalezi teme pe iPhone fara jailbreak

Una dintre cele mai mari probleme cu iPhone sau iPad este imposibilitatea de a le personaliza dincolo de a instala un wallpaper sau de a dezactiva unele animatii. Ei bine, uneii au gasit metode de a trece peste aceste limitari ale companiei Apple si folosindu-se de modul in care este gandit iOS 10 ne permit sa ne personalizam terminalele cu asa-zise teme.

Vorbim practic despre wallpaper-uri si scurtaturi pentru aplicatii, care ne premit sa schimbam aspectul terminalelor noastre pentru a le apropia de personalitatea noastra. In clipul video de mai jos aveti prezentata o metoda de a schimba interfata ecranului principal de aplicatii si a altor elemente pentru a semana intr-o anumita masura cu temele disponibile in Cydia.

Desigur ca nu vorbim despre o schimbare radicala, ci despre una suficient de serioasa, astfel incat ea sa ne dea impresia ca folosim ceva diferit in viata de zi cu zi. In acest website gasiti toate “temele” pe care creatorii le numesc skin-uri si le puteti aplica pe orice fel de iPhone, chiar daca aveti jailbreak, sau nu, indiferent de versiunea iOS 10 folosita.

 • Maxx

  Ne merge nimic pe ip 7+

 • amfetamin

  E gri scrisul la install theme:-((

 • Askforme

  M-a poate ajuta cineva cu o informație ? Se mai semnează 10.1 ? Vreau sa fac un downgradat de la 10.2 la 10.1 pe un iPhone 6s plus. Mersi anticipat !

 • Askforme

  *mă

 • Askforme

  Și poate aveți și un link cu 10.1. Mulțumesc încă odată !

 • Maxx

  Nope. Nu mai e semnat de Apple