Prima Pagina Apple AirPods – primele probleme cu bateriile

AirPods – primele probleme cu bateriile

Nu a trecut foarte mult timp din momentul in care castile AirPods au fost lansate de catre compania Apple si iata ca apar primele plangeri in legatura cu autonomia bateriei. Nu cea a castilor AirPods este pusa in discutie acum, ci autonomia bateriei carcasei in care pot fi incarcate noile accesorii ale Apple, aceasta fiind mult mai mica decat sustine Apple.

Mai exact, unii utilizatori ai castilor AirPods au descoperit ca energia din bateria din carcasa pentru incarcare s-a injumatatit peste noapte, iar asta in mod complet anormal. Mai mult decat atat, pentru unii utilizatori, energia din bateria carcasei pentru castile AirPods s-a golit complet dupa doar doua zile, desi Apple sustine ca ea poate oferi energie pentru o saptamana de folosire a AirPods.

Numarul celor care se plang de aceste probleme cu bateria carcasei AirPods nu este mare, insa pe de alta parte nu s-au vandut nici excesiv de multe casti catre clienti. Cei de la Apple sunt perfect constienti de aceasta problema si inlocuiesc fara discutii carcasele care au probleme cu bateria, iar cei care au primit unitati inlocuitoare au raportat ca problemele s-au rezolvat.

In ultima vreme se pare ca Apple are o varietate de produse cu probleme, de la MacBook Pro si pana la iPhone sau AirPods, totul fara a sti exact care este sursa lor. Cei de la Apple nu prea par sa reuseasca sa scape de aceste probleme, ele aparand imediat dupa lansarea unui produs nou, iar cam de fiecare data ajung sa fie inlocuite unitatile problematice.

“I had the charging case charged up all the way Monday. When I got to the office today, they didn’t turn on. Thought it was a pairing thing so I plugged them in and they were dead.”

airpods-probleme-baterie

 • claudiu

  SUPERB

 • gabi

  Din cauza ca nu mai conteaza calitatea si doar cantitatea!!

 • Mircea

  Ce cantitate?! Abia se gasesc pe stoc! Producatorii bateriilor in general sunt de vina din punctul meu de vedere. De la ei din fabrica pleaca bateriile cu probleme.

 • amfetamin

  Cand habar n-au din ce cauza se intampla asta baga duma ca au fost expuse prea mult la aer si bateriile astea,in loc sa admita ca folosesc baterii de cea mai slaba calitate.
  Cum naibii sa ti sa inchida telefonul la 50% la -2 – -3 grade???
  E inadmisibil ca sa am battery wear level la un 6S Plus de 20%(2200 mAh din 2750 mAh) dupa nici un an de zile si sub 300 cicluri de incarcare! Dupa vrajeala lui Apple am aceasta valoare de 20% de battery wear level dupa 500 cicluri de incarcare.
  Ce repercursiuni ar avea asupra lui Tesla daca ai ramane in mijlocul autostrazii in drum spre serviciu cu o masina de-a lor cand mai ai 40-50% energie?
  https://imgur.com/gallery/a1spk

 • V.P

  Cand te gandesti ca IconX sunt pentru unii doar mizerii :))).

 • claudiu

  Este târziu…nu îl lasă părinții la pc la ora asta :))

 • amfetamin

  Nu știu unde ai văzut iOS 9,am 10.2(14C92)instalat pe curat.

 • NicKel

  citisem la un moment dat ca pe iOS 10 au taiat accesul la api-urile care oferă informatii despre uzura bateriei catre aplicatii terte… si acum vine inevitabil intrebarea: ce aplicatie folosesti?

 • NicKel

  am găsit-o 😉

 • amfetamin

  Battery Life. 😉

 • NicKel

  Mersi, am identificat-o exact dupa pozele din App Store.. dar nu vede numarul de cicluri de incarcare