AirPods – primele probleme cu bateriile

Nu a trecut foarte mult timp din momentul in care castile AirPods au fost lansate de catre compania Apple si iata ca apar primele plangeri in legatura cu autonomia bateriei. Nu cea a castilor AirPods este pusa in discutie acum, ci autonomia bateriei carcasei in care pot fi incarcate noile accesorii ale Apple, aceasta fiind mult mai mica decat sustine Apple.

Mai exact, unii utilizatori ai castilor AirPods au descoperit ca energia din bateria din carcasa pentru incarcare s-a injumatatit peste noapte, iar asta in mod complet anormal. Mai mult decat atat, pentru unii utilizatori, energia din bateria carcasei pentru castile AirPods s-a golit complet dupa doar doua zile, desi Apple sustine ca ea poate oferi energie pentru o saptamana de folosire a AirPods.

Numarul celor care se plang de aceste probleme cu bateria carcasei AirPods nu este mare, insa pe de alta parte nu s-au vandut nici excesiv de multe casti catre clienti. Cei de la Apple sunt perfect constienti de aceasta problema si inlocuiesc fara discutii carcasele care au probleme cu bateria, iar cei care au primit unitati inlocuitoare au raportat ca problemele s-au rezolvat.

In ultima vreme se pare ca Apple are o varietate de produse cu probleme, de la MacBook Pro si pana la iPhone sau AirPods, totul fara a sti exact care este sursa lor. Cei de la Apple nu prea par sa reuseasca sa scape de aceste probleme, ele aparand imediat dupa lansarea unui produs nou, iar cam de fiecare data ajung sa fie inlocuite unitatile problematice.

“I had the charging case charged up all the way Monday. When I got to the office today, they didn’t turn on. Thought it was a pairing thing so I plugged them in and they were dead.”

airpods-probleme-baterie