Samsung vrea sa copieze AirPods

Urmatorul produs pe care compania Samsung vrea sa il copieze sunt castile AirPods pe care cei de la Apple le-au lansat in cursul acestui an. Pentru Galaxy S8 compania Samsung va lansa o pereche de casti wireless care vor fi gandite special pentru noul smartphone si probabil vor avea unele functii pe care castile AirPods pe ofera in acest moment.

Este putin probabil ca noile casti wireless ale Samsung sa fie la fel de urate precum cele AirPods, mai ales ca ele vor fi in-ear, insa in ceea ce priveste functiile, lucrurile ar trebui sa stea altfel. AirPods au uimit prin faptul ca ofera autonomie buna, se conecteaza imediat la iPhone, opresc muzica atunci cand sunt date jos din urechi, permit controlarea muzicii cu atingeri si multe altele.

Cei de la Samsung ar urma sa ofere functii similare in clonele AirPods pe care le pregatesc pentru lansare, asta deoarece utilizatorii Galaxy S8 vor avea nevoie de casti pe masura concurentei. Samsung nu a dezvaluit deocamdata planurile privind noile casti, insa surse din interiorul companiei sustin ca ele vor fi lansate impreuna cu Galaxy S8.

Samsung a lansata anul trecut castile Gear IconX, primele complet wireless ale companiei, insa ele au dezamagit, asa ca pentru Galaxy S8 vor pregati cu siguranta ceva mai bun. Cat de atractive vor fi noile casti nu stie nimeni deocamdata, insa este clar ca Samsung are planuri foarte mari cu privire la produsul cu care va concura cu cei de la Apple.

samsung-gear-iconx