Prima Pagina iPhone iPhone – afla cand a fost fabricat decodand numarul de serie

iPhone – afla cand a fost fabricat decodand numarul de serie

Decodeaza numarul de serie al iPhone si afla cand a fost fabricat, cu ajutorul unui website special care afiseaza toate aceste informatii.

Daca vrei sa cumperi un iPhone si esti curios sa afli cateva detalii interesante cu privire la terminal inainte de a face achizitia, atunci un website te poate ajuta chiar acum. Mai exact, vorbim despre un website care este capabil sa decodeze un IMEI sau un numar de serie al iPhone pentru a ne spune cand si unde a fost fabricat si ce varsta are.

Vorbim despre detalii pe care in mod normal nu le-am putea obtine doar uitandu-ne la numarul de serie, sau la acel IMEI al terminalului iPhone, asa ca website-ul te ajuta in acest sens. In baza unui numar de serie introdus in website puteti afla data la care a fost fabricat un terminal iPhone, sau chiar o tableta iPad si puteti face o achizitie in cunostinta de cauza.

In imaginea de mai jos puteti vedea datele preluate dintr-un numar de serie privind data la care a fost fabricat un terminal iPhone 5 in anul 2015 de catre compania Apple. Mai exact, ni se spune fabrica in care a fost el asamblat de catre Foxconn, dar si saptamana in care a avut loc productia, in aceasta situatie el fiind produs intre august si septembrie.

iPhone – afla cand a fost fabricat prin decodarea numarul de serie

In baza informatiilor oferite de catre acest numar de serie al iPhone va puteti orienta pentru a cumpara un terminal cu o anumita versiune a iOS. Mai exact, daca vreti un iPhone care sa aiba o versiune mai veche a iOS, pe care sa se poata face jailbreak, atunci acest website va poate ajuta sa nu faceti o achizitie pe care nu o doriti.

Numarul de serie al iPhone si iPad este trecut pe cutia dispozitivelor, sub denumirea Serial Number, asa ca il puteti prelua de acolo si introduce in website pentru decodare. Informatiile sunt afisate in doar cateva secunde si puteti vedea imediat cand a fost fabricat un iPhone sau o tableta iPad, dar si din ce fabrica a partenerilor Apple provine.

Acestea fiind spuse, de acum incolo puteti face achizitia unui iPhone sau iPad in deplina cunostinta de cauza, avand detalii inclusiv privind perioada de asamblare.

iphone-decodare-numar-serie-data-fabricare

 • Laur

  Salut ! Este cu putinta sa ne recomanzi o solutie pentru curatarea displayului ? Merci anticipat !

 • Liviu

  de ce imi zice ca am 3gb de ram ? am 7 normal ,el are doar 2g.

 • E o greseala.

 • O bucata de material textul, eventual cel de sters ochelarii.

 • Laur

  exista o anumita solutie cu care se sterge display-ul inainte de a aplica folia?

 • Laur

  Exista o anumita solutie cu care se sterge display-ul inainte de a se aplica folia de protectie?

 • Nu, poti folosi doar un spray cu apa. Sunt unele folii care vin cu un tub care are o solutie cu sapun.

 • Liviu

  sau isopropanol .ceva bazat pe alcool in procentaj mare . pana si parfum sau spirtul e bun . dupa care cu o laveta fina fina si aia e.de obicei foliile vin in pachet cu asa ceva

 • Mada Lin

  Referitor la explicatie e ca nu se specifica website-ul si bonus mi-a fost sters si comentariul ca nu era de bun augur sa fie cineva contra.

 • Website-ul este mentionat in articol, cu link. Daca ai ceva pertinent de spus, fa-o. Daca nu, ce rost are ?

 • lucian84

  Nici macat un comentariu legat de acest articol ! Este sigur acest site ? Este sigur sa îți dai imei-ul sau seria pe mâna oricui ?

 • Liviu

  credema ca folosesc la lucru isopropanol de cel putin 7 ani . ‘n’ displayuri cu touch screen puse pe masini automotive de productie si nici cea mai mica problema nu e cu niciun display .e 99% alcool . iti garantez eu ca sigur e mai bun decat servetele date in plicul cu folia

 • flo

  Ce sa faca lumea cu seria sau imei-ul tau? @ lucian84?