Apple ofera casti Beats la achizitia iPhone sau Mac

Compania Apple a anuntat astazi campania anuala de promotii pentru noul an chinezesc si le ofera clientilor casti Beats gratuite la achizitia de iPhone sau Mac-uri. Mai exact, pentru anumite iPhone si Mac disponibile in oferta, compania Apple ofera casti Beats Solo3 wireless on-ear gratuite pentru clienti in momentul in care achizitioneaza unul dintre produsele din acele 2 categorii.

Noua promotie va fi derulata in China, Hong Kong, Taiwan si Singapore in data de 6 ianuarie, deci toti clientii Apple Store-urilor locale vor putea beneficia de ea. Pentru a primi o pereche de casti Beats Solo3 wireless, clientii trebuie sa cumpere iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro. Mac Pro, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, sau iPhone 7 Plus.

Dupa cum puteti observa, din aceasta categorie de produse nu fac parte MacBook Pro cu Touch Bar, sau Mac Mini, insa acest lucru era oarecum de asteptat. Noul model al MacBook Pro a fost lansat cu prea putin timp in urma pentru a intra intr-o promotie de acest gen, in timp ce Mac Mini este prea ieftin pentru o asemenea promotie, asa ca decizia Apple poate fi explicata in acest mod.

Noile casti Beats Solo3 wireless au fost lansate anul acesta de catre compania Apple si inclus noul chip W1 integrat inclusiv in castile AirPods, deci clientii beneficiaza de noile tehnologii ale companiei Apple. Aceasta promotie nu este derulata si in alte zone de pe planeta si este putin probabil sa o vedem altundeva, asa ca nu va asteptati la acest lucru.

beats-solo3-gratuit

6 COMENTARII

  1. E tare, ne informezi ca in Singapore se dau casti gratuit la cumpărarea unui iPhone, dar ultima data când am verificat trăiam in România, nu Singapore. Nu crezi ca niște știri din Europa sau România ar fi mai ok?

  2. Vorbim despre noul guvern, cresterea salariului minim pe economie sau modificarile din noul cod fiscal ? Altceva nu se intampla legat de Apple, sau domeniul IT mobil, in Romania.

  3. A fost oferta asta in germania anul trecut pein septembrie, se oferea cadou o pereche de solo2 la achizitzia unui iMac, iPad….etc. ma gandeam sa imi iau un MacBook 12 dar totusi m-am razgandit, am sa imi iau anul acesta ceva.