Apple prezinta cele mai bune filme, aplicatii, jocuri si seriale din 2016

In cursul noptii trecute compania Apple a publicat in clip video in care prezinta cele mai bune filme, aplicatii, videoclipuri muzicale, jocuri si seriale care au fost lansate in cursul anului 2016. Cei de la Apple au publicat initial o lista cu cele mai bune tipuri de acest gen de continut, insa acum vorbim despre o noua tentativa de a promova acest continut.

Tot ceea ce se vede in clipul video de mai jos este disponibil pentru achizitie prin intermediul variatelor magazinele ale iTunes Store din diverse zone de pe glob. Compania Apple vinde cam tot ceea ce va doriti in materie de continut digital, chiar daca, din pacate, acesta nu este disponibil in fiecare tara de pe planeta, dar macar puteti vedea alegerile lor.

Articolul precedentCES 2017: NeOse detecteaza mirosurile din jurul tau
Articolul următorNike promoveaza Apple Watch Nike+ cu ajutorul lui Kevin Hart
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.