Apple recomanda cele mai bune jocuri de tip simulator

Our Favourite Simulation Games este o sectiune de aplicatii lansata in cursul acestui weekend de catre compania Apple, iar dupa cum ii spune numele, ea contine doar jocuri de tip simulator. Compania Apple a creat sectiunea pentru a ne recomanda jocuri care sa ne tina ocupati cu orele, iar titlurile disponibile va vor atrage cu siguranta atentia dupa ce le veti instala.

Avand in vedere ca vorbim despre jocuri de tip simulator, in aceasta sectiune veti gasi cateva zeci de titluri cu un gameplay destul de complex. Mai exact, vorbim despre simulatoare de avioane, de masini, de chirurgie, sau chiar simulatoare in care va trebui sa construiti orase complexe pe care va trebui sa le controlati pe intreaga lor evolutie.

In sectiune, angajatii companiei Apple recomanda jocuri care s-au dovedit a fi extrem de populare in trecut in AppStore, asa ca pe unele probabil le cunoasteti. Avand in vedere ca jocurile recomandate sunt testate in prealabil de catre angajatii companiei Apple, atunci indiferent de alegerea facuta, puteti fi siguri ca alegerea voastra va fi una inspirata.

Sectiunea Our Favourite Simulation Games poate fi accesata in AppStore urmand acest link.

jocuri-simulator-aplicatii-iphone