Prima Pagina iPhone Add New Keyboards – cele mai bune tastaturi pentru iPhone si iPad

Add New Keyboards – cele mai bune tastaturi pentru iPhone si iPad

Incepand iOS 8 compania Apple a implementat in sfarsit posibilitatea de a instala tastaturi terte in sistemul de operare pentru iPhone, iPad si ipod Touch-uri.

Aceste tastaturi terte pot fi instalate prin intermediul unor aplicatii care sunt disponibile in App Store, iar in aproape un an de zile App Store-ul a fost asaltat de titluri o asemenea functionalitate pentru utilizatorii interesati de ea.

Pentru a ne ajuta sa descoperim mult mai usor cele mai bune aplicatii cu tastaturi terte pentru terminalele noastre, compania Apple a creat in App Store o sectiune speciala de titluri numita Add New Keyboards.

Dupa cum ii spune si numele, sectiunea are incluse cele mai bune aplicatii terte pentru iDevice-uri care contin tastaturi terte ce pot fi instalate si activate de catre noi, astfel ca veti gasi cu siguranta o tastatura potrivita.

Saptamana aceasta compania Apple a modificat sistemul de alegere a acestor aplicatii din sectiunile sale, astfel ca ele sunt selectate manual si nu automat de catre un software, deci aveti recomandari doar pentru aplicatii foarte bune.

Sectiunea Add New Keyboard poate fi accesata in App Store urmand acest link.

iphone-tastatura-ios

 • Viorel Cristea

  Acest articol parca a mai fost. Link-ul tot nu functioneaza

 • zeus

  Probleme cu link-ul

 • Adi

  Mi s-a intamplat aseara pe un Iphone 7 Plus cu IOS 10.2 sa nu-mi mai apara tastatura sub nici o forma. (In mesaje, in note, nicaieri). L-am restartat, inchis si tot nu s-a intamplat nimic. A trebuit sa-i dau restore din Itunes. S-a mai intamplat cuiva? Stiti cauza?

 • mmoro

  Nu funcționează link-ul