eMAG – reducere de 1750 LEI la Macbook si iMac

eMAG reduceri de pana la 1750 de LEI astazi la multe modele ale MacBook Air, MacBook 12 inch, MacBook Pro, sau iMac.

eMAG are in momentul de fata foarte multe reduceri la calculatoarele companiei Apple, ele benficiind de pret redus de pana la 1750 LEI in aceasta pagina si aceasta pagina. Compania Apple are cateva zeci de modele de calculatoare lansate pana in momentul de fata pe piata, iar cei de la eMAG au toate modelele disponibile pentru noi, inclusiv cele mai noi din oferta.

Fie ca sunteti in cautarea unui MacBook Air, MacBook 12 inch sau MacBook Pro, cei de la eMAG au reduceri foarte bune de care s-ar putea sa fiti chiar destul de incantati. Nici iMac sau Mac Mini nu sunt uitate de catre cei de la eMAG, asa ca in oferta magazinului online veti gasi cu siguranta multe promotii potrivite pentru a cumpara produsul pe care cu adevarat il doriti.

eMAG are reduceri la MacBook Pro cu Touch Bar, MacBook Air sau MacBook 12 inch

Incepem cu reducerile pentru MacBook Pro cu Touch Bar, MacBook Air sau MacBook 12 inch, acestea fiind cu pana la 900 de LEI mai ieftine in aceasta pagina. Cei de la eMAG vand inclusiv noile modele ale MacBook Pro 2016, cu Touch Bar, sau fara, asa ca va puteti bucura de cele mai noi tehnologii ale companiei Apple la preturi mai mici decat in Apple Store Europa.

Nu mai putin de 42 de modele ale MacBook sunt prezente in momentul de fata in oferta celor de la eMAG, dar desigur ca nu toate dintre ele au disponibile oferte. Cele care au totusi reduceri la eMAG sunt disponibile in cantitati limitate, asa ca ar fi bine sa cumparati rapid ceea ce va intereseaza.

eMAG vinde iMac si Mac Mini cu pana la 1200 LEI reducere

La iMac gasiti cele mai bune reduceri in magazinul online eMAG, in aceasta pagina aceste produse fiind vandute cu pana la 1200 de LEI reducere astazi. Dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple nu a mai lansat vreun model nou al iMac in 2016, asa ca toate modelele vandute de catre eMAG sunt cele din 2015, adica ultimele lansate, ele fiind mai ieftine decat in Apple Store.

In cazul Mac Mini vorbim despre reducere de pana la 450 de LEI la eMAG in aceasta pagina in momentul de fata, dar si aceste modele sunt cele vechi.

eMAG – reducere de 1750 LEI la MacBook-uri resigilate

La resigilatele vandute de catre eMAG in aceasta pagina gasiti cele mai bune reduceri la MacBook, ele ajungand pana la 1750 de LEI in momentul de fata. Vorbim despre produse care au fost cumparate de la eMAG si returnate la magazinul online, ele fiind verificate pentru conformitate si repuse in vanzare cu garantia standard pe care compania Apple o ofera.

In final, va readuc in atentie faptul ca in aceasta pagina gasiti ultimele reduceri disponibile in campania revolutia preturilor, mii de produse fiind disponibile in promotie cu reducere de pana la 50%.

emag-reduceri-macbook