WarFriends este aplicatia saptamanii recomandata de Apple

Zilele trecute compania Apple a anuntat aplicatia saptamanii recomandata de catre ea pentru utilizatorii din lumea intreaga si vorbim despre un joc extrem de interesant. WarFriends este numele acestui joc, gameplay-ul sau fiind prezentat in clipul video de mai jos si dupa cum puteti vedea, vorbim despre un titlu extrem de interesant lansat pentru noi.

WarFriends a fost dezvoltat de catre Chillingo, unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori de jocuri din lume, el fiind un shooter tactic extrem de interesant. Cei de la Chillingo ne provoaca in WarFriends sa ne luptam cu prietenii, sau cu diverse persoane din alte zone de pe glob, pentru a avea cea mai buna echipa de luptatori dintre toate care exista.

In WarFriends scopul nostru va fi de a crea o echipa de lupta de elita care este capabila sa distruga tot ceea ce le iese in cale, cu orice mijloace necesare. Jocul ne ofera o gama extrem de variata de arme de care ne putem folosi pentru a ne ucide inamicii, iar daca vorbim despre invadarea unui teritoriu detinut de catre o alta factiune, totul devine simplu cu armele disponibile.

“Go to war with your friends and become the world’s best squad in WarFriends, a unique 3D tactical action game from the makers of Mega Dead Pixel. Dodge bullets, dive between cover and take out the invading enemy forces by any means necessary! Create a squad and enlist your friends to fight alongside you in ranked online deathmatches. Can you lead your squad to the top of the leaderboards?”

WarFriends ne permite sa concurem impotriva prietenilor, sau a altor jucatori din lumea intreaga, in batalii tactice 1vs1, insa distractia nu se limiteaza la atat. In modul co-op putem lucra impreuna cu alti utilizatori pentru a indeplini toate obiectivele din modul WarPath, asa ca vorbim despre o experienta extrem de interesanta oferita de catre WarFriends.

  • Duke it out in unique 1v1 tactical combat battles
  • Squad up with your friends and go to war with the world
  • Dominate the battlefield with simple and intuitive touch controls
  • Play CO-Op with friends in WarPath Mode!
  • Collect soldiers and WarCards to deploy strategically

WarFriends este disponibil pentru descarcare gratuita din AppStore urmand acest link.