Samsung Galaxy S7 Edge afiseaza dungi roz pe ecran

Samsung Galaxy S7 Edge afiseaza dungi roz pe ecran din senin, aparitia problemei sugerand faptul ca ecranul urmeaza sa se inchida complet.

Samsung Galaxy S7 Edge, actualul smartphone premium promovat de catre compania Samsung, are o problema majora cu dungi roz afisate pe ecran. Se pare ca multi utilizatori ai Samsung Galaxy S7 Edge raporteaza aceasta problema, care sugereaza si “moartea” dispozitivului, o inlocuire a ecranului fiind necesara pentru a rezolva problema.

In imaginea de mai jos puteti vedea problema care afecteaza terminalele Samsung Galaxy S7 Edge, o dunga roz verticala aparand in mod spontan pe ecrane. Vara trecuta au aparut primele probleme cu dungile roz ale ecranelor Samsung Galaxy S7 Edge, insa ele continua si in cursul acestui an, problema parand a fi una de fabricatie.

Desi Samsung nu a recunoscut oficial aceasta problema a Samsung Galaxy S7 Edge, ea este raportat de luni de zile de foarte multe persoane. Forumurile unor operatori de telefonie mobila sunt pline de persoane care raporteaza dungile roz ale ecranului Samsung Galaxy S7 Edge, iar unii operatori din diverse tari au recunoscut ca problema este una mare.

Samsung Galaxy S7 Edge afiseaza dungi roz pe ecran

Forumurile celor de la Samsung sunt deasemenea pline de marturii ale problemei ecranului Samsung Galaxy S7 Edge, dungile roz aparand cam intotdeauna in partea dreapta a ecranului. Desi utilizatorii au incercat, o solutie software permanenta pentru problema ecranului Samsung Galaxy S7 Edge nu a fost gasita.

Problema ecranului Samsung Galaxy S7 Edge poate fi rezolvata temporar tastand combinatia *#0*# in dialerul telefonului si recalibrand ecranul. Deasemenea, apasarea pe carcasa Samsung Galaxy S7 Edge in preajma logo-ului pare sa rezolve temporar problema, insa niciuna dintre solutii nu este permanenta, problema fiind una hardware.

Totusi, aceasta problema a dungilor verticale semnaleaza doar “inceputul sfarsitului” pentru ecranul Samsung Galaxy S7 Edge, acesta devenind complet negru dupa un timp. Problema este totusi acoperita de catre garantie, asa ca terminalele Samsung Galaxy S7 Edge afectate sunt reparate, sau inlocuite, gratuit de catre Samsung.

Desigur ca o problema de acest gen nu ar trebui sa existe pentru un smartphone atat de laudat precum Samsung Galaxy S7 Edge, dar iata ca nu doar Apple are probleme.

samsung-galaxy-s7-edge