Prima Pagina iOS 10 iOS 10.3 beta 1 vs iOS 10.2.1 – comparatia performantelor

iOS 10.3 beta 1 vs iOS 10.2.1 – comparatia performantelor

iOS 10.3 beta 1 a fost lansat zilele trecute, chiar dupa iOS 10.2.1, iar astazi avem ocazia de a vedea o comparatie intre cele doua sisteme de operare. Vorbim despre o comparatie a performantelor facuta pe iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S, ea avand menirea de a ne arata care dintre ele este mai rapid in folosirea zilnica.

Desi compania Apple a implementat in iOS 10.3 noul sistem AFPS, care ar trebui sa imbunatateasca performante iDevice-urilor, acest lucru nu se intampla. Dupa cum veti vedea in clipurile video de mai jos, performantele iOS 10.3 beta 1 si iOS 10.2.1 sunt identice, deci nu exista vreun spor de performante pentru aceasta actualizare.

In aceasta idee, am putea trage concluzia ca de fapt Apple nu a imbunatatit in vreun fel performantele, iar AFPS ar putea avea alt rol in iOS 10. Mai exact, Apple ar putea dori doar sa imbunatateasca securitatea sistemului sau de operare si nimic mai mult, asa ca performantele ar putea ocupa un rol secund pe lista de prioritati.

Acestea fiind spuse, nu va asteptati ca iOS 10.3 beta 1 sa aduca imbunatatiri majore in ceea ce priveste performantele, deoarece va veti insela amarnic.

LIKE
Articolul anteriorWhatsApp update a fost lansat pentru iPhone
Urmatorul articoleMAG are lichidari de stoc la pret de 1 LEU