Presedintele Apple continua tatonarile cu Donald Trump

Tim Cook, un oponent cunoscut al lui Donald Trump, pare sa nu aiba de ales dupa alegerea celui din urma in functia de presedinte al SUA si se vede nevoit sa indeplieneasca o parte dintre cerintele acestuia. In aceasta idee, el s-a intalnit astazi cu Ivanka Trump, fiica presedintelui SUA, si sotula cesteia, Jared Kushner, consilier senior al lui Donald Trump.

Tim Cook a venit la intalnirea intr-un exclusivist restaurant al Washington impreuna cu Lisa Jackson, vicepresedintele care conduce divizia ce impune politici privind protectia mediului. Ce au discutat cei 4 nu stie nimeni, insa Jackson este obisnuita cu intalnirile de acest gen, ea fiind administratorul agentiei pentru protectia mediului in unul dintre mandatele lui Barack Obama.

Desi detaliile intalnirii nu sunt cunoscute, Tim Cook incearca cel mai probabil sa afle cum ar putea evita fabricarea iPhone-urilor in SUA si cresterea substantiala a preturilor de productie. Avand in vedere ca Donald Trump nu mai are atat de mult timp la dispozitie pentru intalniri, presedintele Apple trebuie sa se multumeasca cu una dintre fiicele acestuia.

Daca Hillary Clinton ar fi fost aleasa in functia de presedinte al SUA, Tim Cook ar fi avut o viata mult mai usoara, dar cu Donald Trump trebuie sa lucreze intr-un alt mod. Intalniri de acest gen vor mai avea loc in viitor, chiar si cu Donald Trump, asa ca va fi interesant de vazut cum vor evolua lucrurile.

tim-cook-ivanka-trump