Apple Music este promovat de FC Bayern Munich

FC Bayern Munich, una dintre cele mai populare si mai bogate echipe de fotbal de pe planeta, urmeaza sa promoveze mult mai intens Apple Music pentru fani si germani. Conform unui acord incheiat cu Apple, echipa de fotbal va promova playlist-uri pentru Apple Music intr-o tentativa de a-i apropia pe fani de echipa si de jucatori.

Listele de redare publicate de catre reprezentantii FC Bayern Munich vor fi cel mai probabil alese si cu ajutorul unora dintre jucatori, pentru a le oferi fanilor o idee in legatura cu ceea ce asculta acestia. Totusi, lucrurile nu se vor opri aici, deoarece Apple Music a devenit in mod oficial serviciul de streaming folosit de catre echipa FC Bayern Munich.

O serie de playlist-uri pentru Apple Music au fost deja create si oferite de catre cei de la FC Bayern Munich, insa lucrurile nu se vor opri aici. Pentru a face colaborarea si mai interesanta, cei de la FC Bayern Munich pastreaza in continuare castile Beats By Dre ca si accesorii oficiale ale jucatorilor pentru a asculta muzica.

Desi cei de la Apple au colaborat in trecut cu diversi sportivi, colaborarea cu FC Bayern Munich este prima intre o echipa de fotbal si cei din Cupertino. FC Bayern Munich este cea mai populara echipa de fotbal din Germania si colaboarea va aduce Apple Music in atentia mai multor persoane in viitor.

“The first team playlist is available now. Alongside exclusive content and videos, Apple Music will also be FC Bayern Munich’s music service of choice. Music has always played an important role in sport, helping athletes and footballers train and providing anthems for fans on the terraces. Bayern Munich star Mats Hummels proves just how important music is to him in the current Deutsche Telekom and Apple Music commercial in order to prepare for a match.”

https://www.youtube.com/watch?v=yw_zhsFbr2I