Prima Pagina Apple Music Apple Music este promovat de FC Bayern Munich

Apple Music este promovat de FC Bayern Munich

FC Bayern Munich, una dintre cele mai populare si mai bogate echipe de fotbal de pe planeta, urmeaza sa promoveze mult mai intens Apple Music pentru fani si germani. Conform unui acord incheiat cu Apple, echipa de fotbal va promova playlist-uri pentru Apple Music intr-o tentativa de a-i apropia pe fani de echipa si de jucatori.

Listele de redare publicate de catre reprezentantii FC Bayern Munich vor fi cel mai probabil alese si cu ajutorul unora dintre jucatori, pentru a le oferi fanilor o idee in legatura cu ceea ce asculta acestia. Totusi, lucrurile nu se vor opri aici, deoarece Apple Music a devenit in mod oficial serviciul de streaming folosit de catre echipa FC Bayern Munich.

O serie de playlist-uri pentru Apple Music au fost deja create si oferite de catre cei de la FC Bayern Munich, insa lucrurile nu se vor opri aici. Pentru a face colaborarea si mai interesanta, cei de la FC Bayern Munich pastreaza in continuare castile Beats By Dre ca si accesorii oficiale ale jucatorilor pentru a asculta muzica.

Desi cei de la Apple au colaborat in trecut cu diversi sportivi, colaborarea cu FC Bayern Munich este prima intre o echipa de fotbal si cei din Cupertino. FC Bayern Munich este cea mai populara echipa de fotbal din Germania si colaboarea va aduce Apple Music in atentia mai multor persoane in viitor.

“The first team playlist is available now. Alongside exclusive content and videos, Apple Music will also be FC Bayern Munich’s music service of choice. Music has always played an important role in sport, helping athletes and footballers train and providing anthems for fans on the terraces. Bayern Munich star Mats Hummels proves just how important music is to him in the current Deutsche Telekom and Apple Music commercial in order to prepare for a match.”

 

 • Leo MC

  Atât in limba germana cât și in romană, localitatea in care se afla formația este München.

 • O fi, dar pana si pe websitr-ul oficial ei scriu Munich.

 • Leo MC

  Uită-te la logoul echipei, la denumirea in limba oficială (nu engleză) și te vei convinge.

 • Shagrath

  omorati lumea cu felul asta de corectii parca nu ati inteles care e ideea…va place sa va dati importanta de ziceti ca ati absolvit facultatea de litere cu magna cum laude…sigur daca nu a scris münchen o confunda cititorii pe bayern cu borussia dortmund

 • Eu nu am spus ca nu ai dreptate, doar iti spun cum isi denumesc chiar si ei website-ul.

 • iTu

  daca schimbi limba la ei pe site in EN iti arata cum a scris zaone. daca intri pe site din alte tari ca A-D-CH sunt sanse mari sa iti arate site-ul in limba engleza, deci a scris bine.

 • Leo MC

  Este denumirea in engleză, care nu interesează pe nimeni.

 • Leo MC

  IDevice.ro este site din România, scris in limba romană; echipa respectiva este nemțească, localizata in Germania.
  In acest caz de ce am folosi denumirea in limba engleză?

 • iTu

  pai asta e treaba ca daca intri la ei pe site dintr-o tara in care nu se vb germana, site-ul il arata in limba engleza unde scrie clar MUNICH

 • iTu

  si mie mi-a sunat ciudat cand am citit titlul 😄

 • Olimpiu

  Incepeti acum si cu Mao Zedong sau Mao Tse-tung …