Fire Emblem Heroes – al treilea joc de succes al Nintendo

Fire Emblem Heroes este cel de-al treilea joc Nintendo lansat in AppStore pentru iDevice-urile noastre, el fiind disponibil de saptamana aceasta pentru noi. Jocul nu a fost lansat cu la fel de mare fast precum Super Mario Run, insa are parte de un start destul de bun, conform unei companii specializate pe analizarea pietei aplicatiilor mobile.

Mai exact, cei de la Sensor Tower sustin ca jocul Fire Emblem Heroes pentru iDevice-uri a inregistrat incasari de 2.9 milioane de dolari in prima zi de disponibilitate. Incasarile sunt impresionante si plaseaza jocul pe locul 3 in topul jocurilor cu cele mai mari incasari in prima zi de disponibilitate, la distanta destul de mare de Super Mario Run, totusi.

Avand in vedere ca seria Fire Emblem nu este chiar atat de populara precum Pokemon sau Super Mario dincolo de Asia, rezultatele sunt interesante. Japonezii au fost cei care au generat cele mai multe descarcari pentru jocul Fire Emblem Heroes al celor de la Nintendo, el inregistrand 2 milioane de descarcari in prima zi de disponibilitate in AppStore.

Fire Emblem Heroes este un joc de tip RPG pe care Nintendo l-a lansat, adica avem posibilitatea de a controla o serie de eroi in lumea virtuala creata de catre companie. Jocul este unul de tip card ame, asa ca va trebui sa adunam carti de joc pe care sa le folosim in bataliile virtuale, aceste tipuri de jocuri avand mare succes in Asia.

fire-emblem-descarcari