Camera Mode 10 activeaza modul Portret pe orice iPhone

Camera Mode 10 activeaza modul Portret pe orice iPhone

Camera Mode 10 este un nou tweak pentru terminalele iPhone care au jailbreak, el permitand activarea noului mod Portret disponibil oficial doar pe iPhone 7 Plus. Pentru cei dintre voi care nu stiu asta, modul Portret al iPhone 7 Plus ne permite sa facem poze cu un efect similar celor oferit de catre aparatele DSLR, insa Apple il ofera exclusiv pe acest dispozitiv.

Daca vreti sa va bucurati de el si pe alte terminale ale Apple, atunci noul tweak Camera Mode 10 il activeaza imediat dupa lansare si afiseaza sectiunea sa in aplicatia Camera. Conform dezvoltatorului Camera Mode 10, tweak-ul activeaza functia pe orice fel de iPhone care poate rula iOS 10, asa ca nu exista limitari din acest punct de vedere.

“Compatible with iOS 10. Activate Potrait Mode and All Features from the iPhone 7 Plus in any older iPhone iOS 10. No options to configure. Camera Mode 10.”

Camera Mode 10 este disponil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

camera-mode-10

Articolul anteriorduAro – robotul care monteaza folii pe iPhone
Urmatorul articolReduceri eMAG la ceasuri inteligente
 • Mihai

  Aham, dupa superb, se pare ca pot toate! Banii s-au incasat!

 • Radu

  Chiar e la fel ca cel de pe iphone 7 plus ?

 • Radu

  Cred ca e fake

 • NicKel

  pe <7+ face diferit, folosind singura camera (wide)

 • Bogdan

  L-a încercat cineva?

 • Marius R.

  Nu face mai nimic diferit față de modul normal. Ca să obții rezultat bun trebuie să fii aproape de obiect ca să focuseze doar pe el, dar la fel iese și cu modul photo