iPhone 7S cu ecran de 5 inch va fi lansat in 2017

iPhone 7S cu ecran de 5 inch va fi lansat de catre Apple, iar iPhone 8 va avea un sistem de incarcare prin inductie incorporat.

iPhone 7S cu ecran de 5 inch va fi lansat in 2017 de catre compania Apple, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile de la o sursa de incredere. Aceasta a mai afirmat in trecut ca Apple ar intentiona sa lanseze un iPhone 7S cu un ecran de 5 inch, iar acum reine cu aceasta informatie, deci planurile Apple par sa fie destul de reale.

Acest iPhone 7S cu ecran de 5 inch ar urma sa fie vandut impreuna cu modelele care au ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch, deci va fi un dispozitiv intermediar. Specificatiile si design-ul ar trebui sa fie identice intre cele trei modele ale iPhone 7S, deci ele nu vor avea unele functii pe care Apple le va oferi in iPhone 8, dar modelul de 5 inch ar urma sa aiba camera duala.

Incarcarea wireless ar urma sa fie dedicata exclusiv pentru iPhone 8, deci compania Apple nu ar intentiona sa o ofere inclusiv pentru iPhone 7S anul acesta. Vorbim despre un sistem de incarcare prin inductie pe care cei de la Apple il vor oferi exclusiv in iPhone 8, fara suport pentru iPhone 7S, iar el nu va avea pad-ul de incarcare oferit in cutie.

iPhone 7S cu ecran de 5 inch va fi lansat in 2017

Conform informatiilor de astazi, iPhone 8 cu incarcare wireless va necesita cumpararea separata a pad-ului pentru a se permite incarcarea dispozitivelor. Era de asteptat ca Apple sa aleaga sa faca lucrurile intr-un asemenea mod, deci separat de un iPhone 8 de 1000 de dolari, clientii vor trebui sa cumpere si un pad de incarcare care va costa minim 100 de dolari.

In aceasta idee, iPhone 8 se va incarca atat prin fir, ca iPhone 7S, cat si prin inductie, dar diferenta va fi minora si va presupune doar utilizarea unui pad de incarcare in locul unui cablu. Refuzand sa ofere acest pad de incarcare in cutia iPhone 8, cei de la Apple se “asigura” ca tehnologia nu va fi adoptata la scara larga, foamea dupa profit facandu-i sa nu ia in calcul beneficiile pe termne lung.

“… the plan for next version of the iPhone is to add 4.7 inches and 5 inches, and have an additional 5-inch model, and they are saying that the model which uses glass on the back will be able to support wireless charging. Although it can support wireless charging, the same equipment for wireless charging as the Galaxy, which can support wireless charging, is not included in the package.”

iPhone 8 urmeaza sa ba integrat sistemul de incarcare rapida Qi, deci va putea fi incarcat inclusiv de la pad-urile de incarcare pentru terminalele Galaxy. In final, se pare ca nici iPhone 7S, nici iPhone 8 nu vor mai avea in cutie adaptorul audio de 3.5mm, semn ca Apple va forta lumea sa accepte ideea ca portul audio de 3.5mm este “mort”.

Parerea mea este ca aceasta incarcare prin inductie este stupida, daca Apple nu va veni cu schimbari majore pentru ea, iar vanzarea pad-ului separat va “tine” multi clienti departe de tehnologie.

iphone-7s-5-inch-incarcare-wireless

25 COMENTARII

  1. “the plan for next version of the iPhone is to add 4.7 inches and 5 inches, and have an additional 5-inch model” deci pastreaza 4.7 baga 5″ si inca un 5″ ?
    poate au vrut sa zica faptul ca pe langa 4.7″ si 5.5″ adauga si un 5″ ….nu prea vad rostul si sigur nu va fi cazul a 3 modele 7s

  2. Aiurea!nu cred ca vor aduce pe piata atatea modele odata!nu o sa mai stie lumea ce sa cumpere si daca iphone 8 va veni asa cum se zvoneste celelate modele vor fi date uitarii!

  3. Nu prea cred ca aceste informatii sunt reale. Daca e adevarat atunci e cum zice gabi, iphone 8 o sa se vanda in draci iar cu celelalte modele se freaca tim si sir ivy cu ele pe cuc

  4. Probabil pe chestia asta mizează ! Cele de care Spune-ți voi o sa comande un număr mic de terminale iar pentru iPhone 8 un număr mare ! iPhone 8 o sa fie la un preț mult mai mare așa ca profitul o sa fie maxim !!!

  5. Cică nu bagă pad-ul in cutie. Pai care producător de smartphone care oferă încărcare prin inducție îți da pad-ul moccacino in cutie? De parca galaxia îți da pad gratis.

  6. Apropo pt cei ce vă certați: Apple este construit cu o parte componente Samsung! , 1 singura piesa este făcută la silicon Valley , adică cipul video , în rest LG ecran, China componente, și CPU Samsung…..În viitor va avea soarta lui Nokia! Spun asta că lucrez in domeniul electronicii……

  7. Apple creeaza, Samsung face munca bruta. Fara creatia Apple, Samsung n-ar avea ce sa faca. Nokia nu crea in acelasi mod, se baza pe oamenii cu bani putini, Apple are alt target.

  8. Gresesti si Nokia era pt oamenii cu bani! Samsung este cel mai mare creator în momentul de fata la capitolul startphone apoi China!

    Pe 12 feb. 2017 11:31, “Disqus” a scris:

  9. Ce creeaza apple ca asta nu inteleg?cand samsung sau altii lanseaza primii..orice ..chiar sa a ia foc ,dar ei inoveaza ..nu inteleg,ce face apple?

  10. “Creeaza….”
    Cand o sa intelegi forta bruta a media promotion-ului si cam cat de puternic e de fapt marketing-ul in care se baga milioane, o sa intelegi de ce apple e acolo unde e. Nu pentru performanta, nu pentru inovatie si cu siguranta nu pentru fiabilitate ci pentru ca Apple baga sume colosale in marketing. Un device Apple prin felul in care este promovat, il face pe utilizator sa creada ca e cumva ma bun, superior, cool, altfel, out of the box….si functioneaza. Uita-te la cei ce folosesc iphone sau un macbook. Target-ul apple nu sunt “amaratii” care fac rate pentru iphone 7 la flanco ci un angajat corporate, cu un venit ~1000€ si care nu conduce un logan din 2006. De acolo vin banutii grei nu de la cei care cumpara sh modelul de acum 2 ani. Ia in calcul toata strategia lor de marketing si spune-mi ca nu a functionat pefect. Nu e nimeni spalat pe creier ci pur si simplu o campanie media impecabila. Lucrez in publicitate…..si ii admir pe cei care se ocupa de marketing-ul apple desi nu le folosesc produsele.

  11. Vasele cutanate directe sunt acele artere, de obicei insotite de vene, care merg in tesutul conjunctiv-adipos subcutanat paralel la suprafata pielii.
    Lambourile bazate pe aceste vase sunt cunoscute sub numele de lambouri dermo-grasoase cu circulatie axiala.
    Lambouri cu circulatie axiala cutanata:
    Lamboul bazat pe ramura frontala a arterei temporale superficiale poate masura o lungime de circa 30 cm iar suprafata sa poate cuprinde tegumentele frontale dintre sprancene si linia de insertie a parului. Sub aceasta forma poate fi folosit in acoperirea unor defecte la nivelul nasului, obrazului ca si a unor defecte postexcizionale intra-orale.
    O varianta a acestui tip de lambou este lamboul bipolar.Lamboul cuprinde tegumentele irigate de ramura frontala care vor acoperi partea interna a defectului si tegumentele irigate de ramura parietala care vor reface partea externa.
    Știu asta pentru ca aprovizionez farmaciile cu medicamente…
    Doh!

  12. Ai senzatia ca esti mai bun decat mine doar pentru ca sa trolezi fara sa spui nimic nu-i asa? Vezi ca te inscrii in target-ul de vanzari :)))

  13. Prefer comentariile lui @disqus_HzoW0SF6KI:disqus decat cele ale trolilor care nu fac decat sa inflameze discutiile. De la amfetamin ai ce invata, de la trolli doar te enervezi.

  14. viorel nu stie ca si de la troli poti invata ceva…sa te stapanesti, sa fii un om echilibrat. Un troll tot timpul este forta suprema ce te pune la incercare. Dar el tot timpul fuge alege varianta cea care il mangaie pe spate…adica omul simplu,las,si fara ambitie

  15. N-ai inteles nimic din paradoxul situatiei,am vrut doar sa subliniez faptul ca daca repari televizoare nu inseamna ca esti atotstiutor in planurile Apple.
    Si nu sunt doctor,sunt doar asistent medical,dar in halul in care merge sanatatea in maxim 10 ani vei vrea sa dai spaga si nu o sa ai la cine,eventual la doctorul Hussein,Mohamad sau Yussuf care a luat examenul pe spaga si sunt paraleli si perpendiculari cu medicina,restul fiind plecati in tari mult mai civilizate pe un salariu mai mare de minim 10 ori. Dar asta e o alta discutie si intram grav in off-topic.